siriusisme
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Yiğit
- Bütçe
- 850
Merhaba arkadaşlar
Klavye alacağım ve son iki klavye arasında kaldım
Daha önce redragon klavye ile ilgili bir konu açmıştım orda k552 almaya karar vermiştim fakat daha sonra başka klavyeler bakarken apex 3 klavyeyi gördüm.
k552 mekanik fakat apex 3 mekanik degil, apex 3ün markasindan dolayı onu almayı düşündüm sizce hangisini almalıyım
Bütçem 850₺ ona göre başka önerebileceğiniz klavye varsa söyleyebilirsiniz
K552
Apex 3
İyi forumlar
Klavye alacağım ve son iki klavye arasında kaldım
Daha önce redragon klavye ile ilgili bir konu açmıştım orda k552 almaya karar vermiştim fakat daha sonra başka klavyeler bakarken apex 3 klavyeyi gördüm.
k552 mekanik fakat apex 3 mekanik degil, apex 3ün markasindan dolayı onu almayı düşündüm sizce hangisini almalıyım
Bütçem 850₺ ona göre başka önerebileceğiniz klavye varsa söyleyebilirsiniz
K552
REDRAGON K552-kr Kumara Red Switch Rainbow Tkl Tr Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
REDRAGON K552-kr Kumara Red Switch Rainbow Tkl Tr Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Apex 3
SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Apex 3 Tkl Ssk64818 Tr Q Rgb Membrane Kablolu Gaming (OYUNCU) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
İyi forumlar