Neler Yeni

Yardım Sizce hangi konsol bana en uygun?

Merhaba gençler bende şuan mevcutta rx6600lı bir masüstü var büyük bir heyecanla almıştım geçen sene ve baya oyun aldım oynarım diye ama 1 sene içinde baktımki valo ve fifa dışında adam akıllı neredeyse oyun oyanmamışım şimdi benim benim pcyi satmaya karar verdim yerine bir konsol alacağım 4k tv mizde var hangi konsolu alacağıma karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim
1. Fifada ultimate team oynuyorum
2.hikayeli oyunlarda max cyberpunk rdr2 gta5 oynarım
3.yarış oyunlarıda ilgimi çekıyor
4.gunde max 2 saat oyuun oynarım
sizce xbox series s almak yeterli olurmu yoksa almışken iyisinimini almak gerekir ps5 veya xbox series x

r4NG3r

80+ Silver
Pc satıp konsol alınmaz bana göre,valorant oynuyorum diyorsun nasıl oynayacaksın?

Rx 6600'lü pcden series s'e geçmenin hiç bir mantığı yok sende şuan tvye bağlayıp yatarak oynama hevesi var anladığım kadarıyla sen laptop al hem onu yaparsın hemde valorant vb oynarsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc satıp konsol alınmaz bana göre,valorant oynuyorum diyorsun nasıl oynayacaksın?

Rx 6600'lü pcden series s'e geçmenin hiç bir mantığı yok sende şuan tvye bağlayıp yatarak oynama hevesi var anladığım kadarıyla sen laptop al hem onu yaparsın hemde valorant vb oynarsın
hocam artık valorant oynamıyacağım bıraktım

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Semi kaan Çakır
Bütçen varsa ps5 pro bekle yoksa ps5 al.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Top Bottom