Ben hyperx HP satın aldığı için kötüleştiğini duydum nasıl gelince söylermisin
Dün çok araştırdım ama sanırsam en iyi önerilen bu attığım bunu aldım dün gelecek bugün
Elbette bugün 22.00'a kadar gelecek genelde ets2 csgo oynuyorum bakalım nasıl olacak.Ben hyperx HP satın aldığı için kötüleştiğini duydum nasıl gelince söylermisin
Bende cs2 ve hikayeli oyunlar oynuyorumElbette bugün 22.00'a kadar gelecek genelde ets2 csgo oynuyorum bakalım nasıl olacak.
sen ne oynuyorsun?
Elbette bugün 22.00'a kadar gelecek genelde ets2 csgo oynuyorum bakalım nasıl olacak.
sen ne oynuyorHpr
Hyperx markasını HP satın aldığı için önyargılıyımElbette bugün 22.00'a kadar gelecek genelde ets2 csgo oynuyorum bakalım nasıl olacak.
sen ne oynuyorsun?
bilmiyorum vallahi ama en azından istersen could II al o biraz daha eski bir kulaklık hp o zaman almamıstır Hyperx'iBende cs2 ve hikayeli oyunlar oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hyperx markasını HP satın aldığı için önyargılıyım
Merhaba kulaklık eline ulaştıysa deneyimlerinizi aktarırmısınızbilmiyorum vallahi ama en azından istersen could II al o biraz daha eski bir kulaklık hp o zaman almamıstır Hyperx'i
Kanka kullanıyorum gayet iyi ama nedense csgo veya dc de bas konuş ta baş konus tuşuna basınca cızırtı yada patlama tarzı bir ses var nasıl düzeltiliyor bilemedim bastan kaynaklımı yoksa kulaklıkmı bozuk anlamadımMerhaba kulaklık eline ulaştıysa deneyimlerinizi aktarırmısınız
Aralarından en konforlu Razer dır ama uygulaması sorunlu şu aralar, Steelseries in uygulamasıda düzgün çalışmıyor, Corsair hakkında bilgim yok ben olsam profesyonel kulaklık tercih ederdim ama uygulamaları iyi çalıştığı sürece bu tür kulaklıklar iyi oluyor onun dışında pek bi artıları yok zaten bu 7.1 diye satılan oyuncu kulaklıkları hikaye. https://www.epey.com/kulaklik/presonus-hd7.html örneğin şu kulaklık fiyatı ucuz ama güzel özellikleri var incelemelerine bakmak lazım3 kulaklık arasında kaldım
Steelseries Arctis nova 3
Razer blackshark v2
Corsair void elit kablosuz
Hangisini tercih etmeliyim ?