Öneri Sizce hangi laptop

ben işlemci ve ekran kartından dolayı bu laptopu tavsiye etmiştim tabi ki sizin kararınız işlemci ve ekran kartı gerçekten de fark yaratacaktır ileride de depolama ve bellekleri upgrade ederseniz sizi uzun seneler götürecektir diye düşünmüştüM
Tesekkur ederim onerileriniz icin

Ben Acer Nitro al derim Donanım Arşivi Youtube kanalında zaten bir inceleme geldi bununla iligili yakın zamanda fikirlerini iyi yönde değişeceğine eminim.

Dostum bana sorarsan en iyi kasa, çünkü laptop İstenilen performansı vermiyor, ha dersen ben bunu kolayca taşımak istiyorum falan tabi o zaman sana kalmış.

• Beğen
Reaksiyonlar: Kedy
orjinal seçme zaten. freedos alacaksın daha sonra internetten 10 tl ye key alacaksın sonrası basit youtube de çok video var en kötü bi bilgisayarcıya götürürsen 20 tl ye yapar

Ben Acer Nitro al derim Donanım Arşivi Youtube kanalında zaten bir inceleme geldi bununla iligili yakın zamanda fikirlerini iyi yönde değişeceğine eminim.
Evet onuda izledim dun aksam o yüzden hp ve acer arasındaki kalisim o videodan sonra agonlum acerden yanaydı

Dostum bana sorarsan en iyi kasa, çünkü laptop İstenilen performansı vermiyor, ha dersen ben bunu kolayca taşımak istiyorum falan tabi o zaman sana kalmış.
Benimde tercihim kasadan yana fakat bu sene universite sinavina giricem bu yuzden tasimam gerekicek o yuzden laptop daha mantikli

orjinal seçme zaten. freedos alacaksın daha sonra internetten 10 tl ye key alacaksın sonrası basit youtube de çok video var en kötü bi bilgisayarcıya götürürsen 20 tl ye yapar
Peki onerilerin ve tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim cok ilgilendin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,232
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma
Geri