Öneri Sizce hangi lüx SUV ?

Mlfz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
130
2020 Bentley benteyga 4.0 V8 first edition + mulliner paket

Lamborghini urus 4.0 4 kişilik versiyonu

İki SUV da aynı fiyat istek olarak konforlu olsun hızlı olsun şekil dursun ve sokak da ilgi çeksin

Alcan mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bentleye bindim bu arada çok acayip bi şey

• Beğen
Reaksiyonlar: Mlfz
İkisi de ilgi çeker. ben urusa yönelirdim

Rengini metalik yaptığın her araç sokakta ilgi çeker. Tofaşa metalik boya atayım, jantları parlak yapayım direkt ilgi çeker mesela.

Urus, Benteyga'ya göre daha hızlıdır. 0-100 daha hızlı atar.
Urus'un daha güzel olduğunu düşünüyorum tabii.

Ayrıca bu kadar para olduktan sonra ben bir SUV bir tane binek alırdım.

Bu kadar parası olan adam araba almak için buraya sorar mı sence?
Gayette bilgili arkadaşlar var 120 bin liraya bilgisayar toplicam bir kişi niye soruyor foruma her kes insan yardımlaşma diye bir şey var bu forumda.

Özelliklerini bilmiyorum da Bentley farları SUVa uymamış gibi Lambo daha güzel duruyor şahsen

Gayette bilgili arkadaşlar var 120 bin liraya bilgisayar toplicam bir kişi niye soruyor foruma her kes insan yardımlaşma diye bir şey var bu forumda.
Aynı şey değil kardeşim. Bahsettiği araçlar normal değil hatta Lüx bile değil.

urus daha güzel bir araba gibi hocam ama ben olsam 2022 land cruiser alırdın şahsen

2020 Bentley benteyga 4.0 V8 first edition + mulliner paket

Lamborghini urus 4.0 4 kişilik versiyonu

İki SUV da aynı fiyat istek olarak konforlu olsun hızlı olsun şekil dursun ve sokak da ilgi çeksin
Lambo tabii ki. Audi motoru diye gömüyorlar ( o arabayı nasıl gömüyorlar anlamıyorum) bence gayet güzel motor . Opsiyonlarıyla alırsanız daha güzel olur . Gerek performans gerek dikkat çekici olarak bence daha iyi . bentley belki daha konforlu olabilir ama ben urus tercih ederdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,701
Üyeler
188,639
Son üye
Erdem78
Geri