Neler Yeni

Sizce Hangi Mikrofonu Almalıyım ?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Hüseyin Mert Görgel
dostlar selam,

Temu dan mikrofon alacağım. Sizce hangisini almak mantıklı ?

https://share.temu.com/Dz0BfjSJAXA

Yoksa bumu sizce hangisini ? Bu arada temudan 1000 tl kredim var ondan dolayı temudan alacağım.
Üsttekini kullanıyorum gayette memnunum tek eksiği gürültü engellemesi yok yardımcı programlar ile gürültüyü engelleyince mükemmel bir kalitesi var tavsiye ederim alttaki modeli pek bilmiyorum bilen arkadaşlar ona göre tavsiyede bulunabilir.

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üsttekini kullanıyorum gayette memnunum tek eksiği gürültü engellemesi yok yardımcı programlar ile gürültüyü engelleyince mükemmel bir kalitesi var tavsiye ederim alttaki modeli pek bilmiyorum bilen arkadaşlar ona göre tavsiyede bulunabilir.
Teşekkürler hocam. Kendi programı felan var mı ? Yoksa steelseries sonar yardımcı olur gürültü engelleme de felan.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Teşekkürler hocam. Kendi programı felan var mı ? Yoksa steelseries sonar yardımcı olur gürültü engelleme de felan.
Kendi programı yok ama nvidia broadcast veya dediğiniz tarzda uygulama ile iş görür

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi programı yok ama nvidia broadcast veya dediğiniz tarzda uygulama ile iş görür
Teşekkürler Hocam. BM800 için de iyi diyorlar tam karar veremedim hangisi alsam acaba hocam Mikrofonun yt incelemesi var mı ?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Teşekkürler Hocam. BM800 için de iyi diyorlar tam karar veremedim hangisi alsam acaba hocam Mikrofonun yt incelemesi var mı ?
Bu model yuhai me6s olarak geçer bakabilirsin ama dediğim gibi diğer modeli pek bilmiyorum

Top Bottom