Neler Yeni

Sizce hangi monitör alınmalı?

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
Bu bütçeye borçla çıktım bu paralara alınabilecek en iyi monitör hangisidir hocam? Hz olarak 144 bana kafidir. Pivot vs takıntım yok. Benim aklimdaki bu
Önerilerinizi bekliyorum.

Futaba Rio

80+ Bronze
Bu bütçeye borçla çıktım bu paralara alınabilecek en iyi monitör hangisidir hocam? Hz olarak 144 bana kafidir. Pivot vs takıntım yok. Benim aklimdaki bu
4.5K'ya çıkabilirseniz G2412 var. Ondan sonra ise en uygun model attığınız VP249QGR.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin Fırat Özmen
hocam iki üç gündür her gördüğüme öneriyorum alıp pişman olmayacağın bir cihaz

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,840
İsim
Emre siyah
attığın güzel bulursanız lg ultragear 24gn60r-b da alabilirsijniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin Fırat Özmen
kendim kullanıcısı değilim monitör almaya niyetlendiğim günden beri araştırdığım her almaya çalıştığımda fiyatı arttığı için alamadığım monitör

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
Kanka fps türü bir oyun oynıyacaksan TN alman bence senin için daha iyi olur BenQ şuan amazondayken al derim ama Öyle chill takılcaksan görüntüye renklere önem vericeksen IPS Alabilirsin ama ben senin yerinde olsam 144 BenQ secerdim DyAc vs. konforlu tabi senin tercihin

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4.5K'ya çıkabilirseniz G2412 var. Ondan sonra ise en uygun model attığınız VP249QGR.
Çıkamam hocam büyük ihtimal asus olanı alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

O paralara çıkamam hocam

attığın güzel bulursanız lg ultragear 24gn60r-b da alabilirsijniz
Bakacağım hocam.

doneed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ZATTİRİ ZORT ZORT
Kanka fps türü bir oyun oynıyacaksan TN alman bence senin için daha iyi olur BenQ şuan amazondayken al derim ama Öyle chill takılcaksan görüntüye renklere önem vericeksen IPS Alabilirsin ama ben senin yerinde olsam 144 BenQ secerdim DyAc vs. konforlu tabi senin tercihin
Ayrıca IPS türlerinin 1ms yazdığına bakma gerçek değerli daha yüksek şuan piyasadaki en iyi 144 hz Benqnundur gerçek 1ms diyebilirim

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Samet Yeniköy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tn almam hocam ben saolun

Ayrıca IPS türlerinin 1ms yazdığına bakma gerçek değerli daha yüksek şuan piyasadaki en iyi 144 hz Benqnundur gerçek 1ms diyebilirim
E-sporcu değilim tepkime süresi pek umrumda değil. Ben hikayeli oyunlarda grafiğe bakan biriyim. Tabi zevkler tartışılmaz.

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
ahmet er
merhabalar hocam attığın model alınır 3 yıl garantili bir ürün tercih edebilirsin

Top Bottom