Max 250 bütçem var başkada önerebilirsiniz boyutu önemli değil çok küçük olmasın yeter.
Benimde klasse çok hoşuma gitti ama klasse nin 400-500 tl yede pad leri var bunun çakma olma olasılığı var mı ?
Amazondan bahsediyoruz sanmamBenimde klasse çok hoşuma gitti ama klasse nin 400-500 TL yede pad leri var bunun çakma olma olasılığı var mı ?
Farklı bı model hocam onlar şuan baktımda aynı satıcı satıyor zaten yüzey farkı olabilir speed ve kontrol diye 2 farklı şey duymuştum yanlış hatırlamıyorsamBenimde klasse çok hoşuma gitti ama klasse nin 400-500 TL yede pad leri var bunun çakma olma olasılığı var mı ?
klassenin o 400-500 tllik padleri yurtdışından getirilen tiger markasının padleri kendi isimleriyle satıyorlar arada tabi kalite farkı oluyor ama steelseries kullanmış biri olarak aralarında fark hissetmedim klasse alıp geçebilirsiniz.Benimde klasse çok hoşuma gitti ama klasse nin 400-500 TL yede pad leri var bunun çakma olma olasılığı var mı ?
90x40 250tllik modelden bahsediyorum cümle karışık olmuş birazklassenin o 400-500 tllik padleri yurtdışından getirilen tiger markasının padleri kendi isimleriyle satıyorlar arada tabi kalite farkı oluyor ama steelseries kullanmış biri olarak aralarında fark hissetmedim klasse alıp geçebilirsiniz.
https://www.amazon.com.tr/Steelseries-Qck-Prism-Cloth-Mousepad/dp/B07JQ2TK86 linktekini 2-3 ay kullanmıştım fakat başlarda problem yoktu 2-3 ayın sonunda beyazlaşmalar oldu ve kayganlığı tamamen gitti , qck+ içinde aynısı olurmu bilemem fakat memnun kalmadım ben , bu arada az önce klasse proyu satın aldım hocamMax 250 bütçem var başkada önerebilirsiniz boyutu önemli değil çok küçük olmasın yeter.