Sizce hangi mousepad i alayım ?

Maethril_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
Klasse pronun baştan 3.sü bence

Qck ile ilgili olumsu yorumlar duymuştum @n7cati

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Benimde klasse çok hoşuma gitti ama klasse nin 400-500 TL yede pad leri var bunun çakma olma olasılığı var mı ?
Amazondan bahsediyoruz sanmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimde klasse çok hoşuma gitti ama klasse nin 400-500 TL yede pad leri var bunun çakma olma olasılığı var mı ?
Farklı bı model hocam onlar şuan baktımda aynı satıcı satıyor zaten yüzey farkı olabilir speed ve kontrol diye 2 farklı şey duymuştum yanlış hatırlamıyorsam

klassenin o 400-500 tllik padleri yurtdışından getirilen tiger markasının padleri kendi isimleriyle satıyorlar arada tabi kalite farkı oluyor ama steelseries kullanmış biri olarak aralarında fark hissetmedim klasse alıp geçebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

klassenin o 400-500 tllik padleri yurtdışından getirilen tiger markasının padleri kendi isimleriyle satıyorlar arada tabi kalite farkı oluyor ama steelseries kullanmış biri olarak aralarında fark hissetmedim klasse alıp geçebilirsiniz.
90x40 250tllik modelden bahsediyorum cümle karışık olmuş biraz

Teşekkürler sanırım klasse alacağım o zaman.

https://www.amazon.com.tr/Steelseries-Qck-Prism-Cloth-Mousepad/dp/B07JQ2TK86 linktekini 2-3 ay kullanmıştım fakat başlarda problem yoktu 2-3 ayın sonunda beyazlaşmalar oldu ve kayganlığı tamamen gitti , qck+ içinde aynısı olurmu bilemem fakat memnun kalmadım ben , bu arada az önce klasse proyu satın aldım hocam
61t1BrauuSL._AC_SX679_.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,896
Üyeler
191,181
Son üye
jetlisans
Geri