berat161678
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Bütçe 3k için öneriniz nedir hocam fps oyunları içinHocam aldınız mı? öneri yapayım mı?
Bütçe 3k için öneriniz nedir hocam fps oyunları içinHocam aldınız mı? öneri yapayım mı?
Bütçe 3k için öneriniz nedir hocam fps oyunları için
daha almadım a9 pro almayı düşünüyorum bütçem 2k daha iyi ve uzun ömürlü olan varmıHocam aldınız mı? öneri yapayım mı?
Bu fiyata 1000hz alınmaz.rog harpe ace mini
![]()
ASUS ROG Harpe Ace Mini Kablosuz Siyah Gaming (Oyuncu) Mouse - idefix
ASUS ROG Harpe Ace Mini Kablosuz Siyah Gaming (Oyuncu) Mouse ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Mouse ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
8k destekliyor hocamBu fiyata 1000hz alınmaz.
dongle ayrı satılıyor ancak asus olmasının verdiği güven ve kalite o farkı kapatıyor diye düşünüyorum ben8k destekliyor hocam
2K BĞTÇEM VAR BEN hangisini alayım![]()
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu fiyat bandında en fp ürünlerden biri diyebilirim, bizzat deneyimledim. 8000hz - 3950 sensör kullanmakta.
![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
800mah
3395 ultra sensör
8000hz
Buda yeni geldi, kağıt üzerinde güzel görünüyor. Ekstra indirimde bu fiyat bandında alınabilir. Ek olarak bu iki üründe ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan ek indirim alabilirsin. ( İçerik üreticisi kodu )
2K BĞTÇEM VAR BEN hangisini alayım
pro sunumu plusınımı![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Conlife kodu ile 1500 liraya geliyor direk al kaçırma derim indirimdeyken. ( İçerik üreticisi kodu. )
yani hangisi daha mantıklı olur uzun ömürlülük içinpro sunumu plusınımı
Pro modeli daha oyun için, plus modeli daha gündelik diyebilirim.pro sunumu plusınımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani hangisi daha mantıklı olur uzun ömürlülük için
8k hz demi kullanıyım 4k hz mi oyunlarda 4k daha iyi fln diyenleri gördümdePro modeli daha oyun için, plus modeli daha gündelik diyebilirim.
İşlemcin yeterliyse 8kda kullan gitsin8k hz demi kullanıyım 4k hz mi oyunlarda 4k daha iyi fln diyenleri gördümde