Neler Yeni

Öneri sizce hangi rami almalıyım

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
İkisi aynı özellliklere sahip gibi. Sadece marka farkı var sanırım. Kingston alırdım.

Onurkotlutok05

80+ Gold
bence kingston

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Kingston alırdım ben.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tşk hepinize
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisi aynı özellliklere sahip gibi. Sadece marka farkı var sanırım. Kingston alırdım.
bide leptobumda anakarta gömülü 4gb ram var bide boş slot var buna bu rami alıcağım sizce dual chanell ram olunca nasıl bi performans artışı olur

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
tşk hepinize
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide leptobumda anakarta gömülü 4gb ram var bide boş slot var buna bu rami alıcağım sizce dual chanell ram olunca nasıl bi performans artışı olur
Artar. Oynadığın oyunlara göre performans daha çok artar.
4gb ram isteyen oyunda 8 gb ram'in olması çok etkiler.
Youtebe'dan videolara bakarsın.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Artar. Oynadığın oyunlara göre performans daha çok artar.
4gb ram isteyen oyunda 8 gb ram'in olması çok etkiler.
Youtebe'dan videolara bakarsın.
valorant oynuyorum ortalama 70 80 fps alıyorum çok azda olsa bazen fps drobu yiyorum videolarda baya bi farkı olmuş fake de olabilir sizce ne kadar bi artış olur bu oyunda bide arnakarta gömülü ve ram slotundaki ram olunca dual chanel oluyor dimi 2 farklı ram var yani olması lazım

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
valorant oynuyorum ortalama 70 80 fps alıyorum çok azda olsa bazen fps drobu yiyorum videolarda baya bi farkı olmuş fake de olabilir sizce ne kadar bi artış olur bu oyunda bide arnakarta gömülü ve ram slotundaki ram olunca dual chanel oluyor dimi 2 farklı ram var yani olması lazım
Valorant en az 4gb ram istiyor, yani 8gb ram yapman çok işe yarayacak. Şuan kullandığın ramin mhz ve cl değeri aynı ise sorun çıkmaz.
Drop sıkıntısı çözülür ve tahminimce 20 fps falan artar. Daha fazla veya eksik olabilir.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Valorant en az 4gb ram istiyor, yani 8gb ram yapman çok işe yarayacak. Şuan kullandığın ramin mhz ve cl değeri aynı ise sorun çıkmaz.
Drop sıkıntısı çözülür ve tahminimce 20 fps falan artar. Daha fazla veya eksik olabilir.
en iyi cevap verdiğiniz için teşekürler =)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Top Bottom