FERRUM
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Çok güzel gözüküyor
burda göüküyor ama hiç kırmızı olanının videosu yok
Çok güzel gözüküyor
burda göüküyor ama hiç kırmızı olanının videosu yok
Yok mesela bi 30dk önce naptın yeğenim dedim ama istemsizce kullandım yeğen kelimesini oto olarak çıkıyoranneme yemekte ne yaptın diye sorarken böyle mi ?
yeğenim bügün ne yaptın
Yeğenim diyemem belki ama ben dostum diyorum hemde Amerikan dublajlıanneme yemekte ne yaptın diye sorarken böyle mi ?
yeğenim bügün ne yaptın
Mavisizce hangisi xdrive fırtına alıcamda renk konusunda karar veremedim sizce hangisini almalıyım
mavi:
xDrive Fırtına Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Mavi/Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
xDrive Fırtına Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Mavi/Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
kırmızı :
xDrive Fırtına Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
xDrive Fırtına Profesyonel Oyun | Oyuncu Koltuğu Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
dimi aslında xdrive 15 li alcaktım hiç stok yok sancaka baktım güzel değil akıncı alcaktım mavisi veya kırmızısı yok sarısı var piyasada o yüzden bunu alcam buda güzel ama bu bana biraz büyük 190cm kadar destekliyor ama sorun olcanı zannetmiyorum xdrive yerinden alamıyorum çünkü taksit yapmıyorlarmış tek çekim o yüzden başka sitelere bakıyorum trendyol hepsibuarada n11 amazonÇok güzel gözüküyor
Bu yeni mi?l hepsibuarada
hey dostum bugün ne yemeği yaptınYeğenim diyemem belki ama ben dostum diyorum hemde Amerikan dublajlı
evet yeni açıldı daha dün (!)Bu yeni mi?
patlıcan yaptım yiyencen mi