Dimi bende bitcoin düşünüyorum elimde 4250 var (sistemi satmıştım yükseltmek için) pederle istişare edip duruma göre bende bitcoin alabilirim.Sizce iyi kar ettirir mi? 2 3 hafta içerisinde3 gram altınım var toplam 1350tl felan ediyor şu anki aklım olsa bitcoine yatırırdım :/
Şans işi saniyede ükseliyor saniyede düşüyor. Tabii iyi araştırmak da lazım.Dimi bende bitcoin düşünüyorum elimde 4250 var (sistemi satmıştım yükseltmek için) pederle istişare edip duruma göre bende bitcoin alabilirim.Sizce iyi kar ettirir mi? 2 3 hafta içerisinde
Bugün yeni bir seri yapmaha karar verdim yardımcı olur diye paylaşıyorum seninle dostumDostlar bu işlerden pek anlamıyorum hatam varsa kusura bakmayın.Sizce hangi sanal paraya yatırım yapılmalı? Bitcoin veya Etherium ciddi yükselişte sizce yatırım yapılabilir mi?
btc ve ethereum en mantıklısı gibiÇok fazla hakim olduğum bir konu değil fakat Etherium daha mantıklı gibi geliyor bana.
Teşekkürler hocamBugün yeni bir seri yapmaha karar verdim yardımcı olur diye paylaşıyorum seninle dostum
Rehber - Bitcoin, Altcoin ve Platformlar #1
(Yatırım tavsiyesi değildir. Yazılanlar kendi deneyimim ve bilgimi anlatmak içindir. Yazılanlardan hiçbir sorumluluk kabul edilmez.) Merhabalar... Yaklaşık bir seneden fazladır bu borsanın içindeyim ve birden fazla borsa kullandım. Fazlasıyla sorulmuş ben de yardım edebileceğimi düşündüm...forum.donanimarsivi.com
Çok teşekkür ederimDostum böyle bir soru sormamalısın. Kendin araştırmanı ve analizini yaparak bir coin belirlemeni öneririm. Kripto sektöründe güvenli liman denilebilecek bir şey yok, riskli piyasalarda Bitcoin harici bir coin alıp uzun süre tutmanı önermem. Eğer bilgin yoksa güzel bir düzeltmede ETH ve Bitcoin' e Bitcoin ağırlıklı olarak bir giriş yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@yahya58
en mantıklısı bitcoin. mining de ise ethereum.Dostlar bu işlerden pek anlamıyorum hatam varsa kusura bakmayın.Sizce hangi sanal paraya yatırım yapılmalı? Bitcoin veya Etherium ciddi yükselişte sizce yatırım yapılabilir mi?
etheriumDostlar bu işlerden pek anlamıyorum hatam varsa kusura bakmayın.Sizce hangi sanal paraya yatırım yapılmalı? Bitcoin veya Etherium ciddi yükselişte sizce yatırım yapılabilir mi?