Neler Yeni

Sizce hangi sanal paraya yatırım yapılmalı?

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Dostlar bu işlerden pek anlamıyorum hatam varsa kusura bakmayın.Sizce hangi sanal paraya yatırım yapılmalı? Bitcoin veya Etherium ciddi yükselişte sizce yatırım yapılabilir mi?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
3 gram altınım var toplam 1350tl felan ediyor şu anki aklım olsa bitcoine yatırırdım :/

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 gram altınım var toplam 1350tl felan ediyor şu anki aklım olsa bitcoine yatırırdım :/
Dimi bende bitcoin düşünüyorum elimde 4250 var (sistemi satmıştım yükseltmek için) pederle istişare edip duruma göre bende bitcoin alabilirim.Sizce iyi kar ettirir mi? 2 3 hafta içerisinde

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Dimi bende bitcoin düşünüyorum elimde 4250 var (sistemi satmıştım yükseltmek için) pederle istişare edip duruma göre bende bitcoin alabilirim.Sizce iyi kar ettirir mi? 2 3 hafta içerisinde
Şans işi saniyede ükseliyor saniyede düşüyor. Tabii iyi araştırmak da lazım.

lawlian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Melih
Instagram
melihcan.u
Dostlar bu işlerden pek anlamıyorum hatam varsa kusura bakmayın.Sizce hangi sanal paraya yatırım yapılmalı? Bitcoin veya Etherium ciddi yükselişte sizce yatırım yapılabilir mi?
Bugün yeni bir seri yapmaha karar verdim yardımcı olur diye paylaşıyorum seninle dostum

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok fazla hakim olduğum bir konu değil fakat Etherium daha mantıklı gibi geliyor bana.
btc ve ethereum en mantıklısı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bugün yeni bir seri yapmaha karar verdim yardımcı olur diye paylaşıyorum seninle dostum
Teşekkürler hocam

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dostum böyle bir soru sormamalısın. Kendin araştırmanı ve analizini yaparak bir coin belirlemeni öneririm. Kripto sektöründe güvenli liman denilebilecek bir şey yok, riskli piyasalarda Bitcoin harici bir coin alıp uzun süre tutmanı önermem. Eğer bilgin yoksa güzel bir düzeltmede ETH ve Bitcoin' e Bitcoin ağırlıklı olarak bir giriş yapabilirsin.

@yahya58

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Dostum böyle bir soru sormamalısın. Kendin araştırmanı ve analizini yaparak bir coin belirlemeni öneririm. Kripto sektöründe güvenli liman denilebilecek bir şey yok, riskli piyasalarda Bitcoin harici bir coin alıp uzun süre tutmanı önermem. Eğer bilgin yoksa güzel bir düzeltmede ETH ve Bitcoin' e Bitcoin ağırlıklı olarak bir giriş yapabilirsin.

@yahya58
Çok teşekkür ederim :D

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
en mantıklısı bitcoin. mining de ise ethereum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
etherium

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ben yapmazdım çünkü detaylı bilgiye sahip değilim altın her zaman bana daha sıcak gelmiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,730
Üyeler
165,225
Son üye
Yasirhasann
Top Bottom