Neler Yeni

Sizce hangi seçenegi.secmeliyim

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
Merhaba herkese öncelikle şöyle başlıyorum ekran kartım ve anakartim bozuldu anakartim tamiri zormuş olmayadabilirmis ama ekran kartım 500 lira bide işçilik vs olurmuş
1. Seçenek Yeni anakart MSI a320 ve rx 6600 al
2. Seçenek 6250 TL parani okul acilinca da biriktir ve 12 15 k yap yeni sistem al
Sizce hangi seçenek.daha mantıklı.olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Kürşat Kütükçü abi sence

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,712
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni sistem için beklerdim ben olsam ama o zaman a kadar ne olur bilinmez 15k ya güzel şeyler çıkabilir lakin ne kadar bir süre bekleyeceksin

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Adil Canbulat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni sistem için beklerdim ben olsam ama o zaman a kadar ne olur bilinmez 15k ya güzel şeyler çıkabilir lakin ne kadar bir süre bekleyeceksin
Abi şimdi Ağustos 22 sinde itibaren okul açılana kadar paramı tahminimce 7 k yaparım okul açılınca kapanana kadar 15 17 k olur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,712
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Abi şimdi Ağustos 22 sinde itibaren okul açılana kadar paramı tahminimce 7 k yaparım okul açılınca kapanana kadar 15 17 k olur
O zaman a fiyatlarda artış olabilir gibime geliyor ama zira çok geç

Top Bottom