1500 tl’lik klavye, 600 tl’lik mouse ve 15 yıllık hoparlör kullanıyorum.ekipman derdim olamsaydı keşke![]()
Monitör 30k, ekran kartı 33k ve cpu 15k. Sistemin dengesi nasıl?
1500 tl’lik klavye, 600 tl’lik mouse ve 15 yıllık hoparlör kullanıyorum.ekipman derdim olamsaydı keşke![]()
va panele eskiden kötü bakıyordumda şimdi miniled local dimming ve va panel olan monitöre direkt çökerim arkama bakmamvalla ben va panel olmasına rağmen g65b aldım çok iyi monitör ne ghosting var ne geçikme![]()
aynı durumdayız hocam ama benim monitör daha gelmedi1500 tl’lik klavye, 600 tl’lik mouse ve 15 yıllık hoparlör kullanıyorum.
Monitör 30k, ekran kartı 33k ve cpu 15k. Sistemin dengesi nasıl?![]()
aynı durumdayız hocam mouse scroll tuşu bozuk olmasa değişmicektim parçaları da hazır o bozukken diğerlerini de değiştirmeye bahanem oldu1500 tl’lik klavye, 600 tl’lik mouse ve 15 yıllık hoparlör kullanıyorum.
Monitör 30k, ekran kartı 33k ve cpu 15k. Sistemin dengesi nasıl?![]()
hocam kaça getirttiniz monitörüva panele eskiden kötü bakıyordumda şimdi miniled local dimming ve va panel olan monitöre direkt çökerim arkama bakmam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı durumdayız hocam ama benim monitör daha gelmedi![]()
En mantıklısı da bu bence. Ekipman bazında sadece hoparlöre para harcarım. Şimdilik işimi görüyor. Gerçi 4070 ti super kullanıyorum, 33k'ya alsamda güncel fiyatı 40k olmuş neredeyse. Çok pahalı yaw.aynı durumdayız hocam mouse scroll tuşu bozuk olmasa değişmicektim parçaları da hazır o bozukken diğerlerini de değiştirmeye bahanem oldu
benim monitör 10 bin ekran kartı 40 bin cpu 5 bin dengeyi oturtamadım (cpu 360mm soğutmanın altında yetim gibi kalıyor)
daha getirtemedim dayımla daha konuşmadım arkadaşlarından getirtebilicek varsa 300 dolar bandınca getireceğim yoksa amerikada yaşıyan arkadaşları felan var onlar aracılığı ile getirtmeye çalışacağım o zamanda max 410 ile 450 dolar arasına geliyoraynı durumdayız hocam mouse scroll tuşu bozuk olmasa değişmicektim parçaları da hazır o bozukken diğerlerini de değiştirmeye bahanem oldu
benim monitör 10 bin ekran kartı 40 bin cpu 5 bin dengeyi oturtamadım (cpu 360mm soğutmanın altında yetim gibi kalıyor)
hocam kaça getirttiniz monitörü
hoparlör bana mantıksız geliyor gece ev halkını uyandırmak istemem o yüzden kulaklık almam gerekiyor xdEn mantıklısı da bu bence. Ekipman bazında sadece hoparlöre para harcarım. Şimdilik işimi görüyor.
kulaklık çok daraltıyor beni hoparlörlü monitör cenneti yaşatıyor bazenhoparlör bana mantıksız geliyor gece ev halkını uyandırmak istemem o yüzden kulaklık almam gerekiyor xd
Kulaklık sevmediğim için kullanmıyorum bende. Kulaklık düşünseydim iyisini alırdım büyük ihtimal, hem ses hemde rahatlık açısından. Dandik ürünler soyuluyor, kulakları acıtıyor, rahat olmuyor, ses kalitesi düşük oluyor vs o yüzden iyisini almak lazım.hoparlör bana mantıksız geliyor gece ev halkını uyandırmak istemem o yüzden kulaklık almam gerekiyor xd
bu bize gelmez hocam bizim gözler va ve kalitesiz ips dışına bakmıyorKulaklık sevmediğim için kullanmıyorum bende. Kulaklık düşünseydim iyisini alırdım büyük ihtimal, hem ses hemde rahatlık açısından. Dandik ürünler soyuluyor, kulakları acıtıyor, rahat olmuyor, ses kalitesi düşük oluyor vs o yüzden iyisini almak lazım.
Bu arada 4.nesil woled monitör yolda, 500 dolar'a bu sene çıkış yapacak. Konusunu yeni açtım. Eğer aw2725df fiyatına gelirse net alınır.
500 dolarlık 4. nesil woled panelli 2k 280Hz Gigabyte MO27Q28G duyuruldu
Oled monitörlerin fiyatları yavaş yavaş düşüyor. Bu yeni nesil 4.woled monitör küresel olarak 500 dolar fiyatlandırmaya sahip olacak. Bu monitör meta 3.0 kullanan ilk birincil RGB Tandem Panel olma özelliğini taşıyor. Parlaklık ve Güç tüketimi iyileştirildi Renk gamutları iyileştirildi...www.technopat.net
2 nesil sonra 500 doların altına oled monitörler bulmaya başlarız diye düşünüyorum. Oled monitör fiyatları 15k bandına bulunabilse aşırı iyi olur. Yeniler daha dayanıklı ve ayrıca her alanda daha iyi. 2-3 nesil sonra oled standart olmaya başlar diye düşünüyorum. Şu sıralar bile sık sık oled konuları açılıyor. 2-3 nesil sonrasını düşünemiyorum.bu bize gelmez hocam bizim gözler va ve kalitesiz ips dışına bakmıyor![]()
katılıyorum size hocam2 nesil sonra 500 doların altına oled monitörler bulmaya başlarız diye düşünüyorum. Oled monitör fiyatları 15k bandına bulunabilse aşırı iyi olur. Yeniler daha dayanıklı ve ayrıca her alanda daha iyi. 2-3 nesil sonra oled standart olmaya başlar diye düşünüyorum. Şu sıralar bile sık sık oled konuları açılıyor. 2-3 nesil sonrasını düşünemiyorum.
kulaklık çok daraltıyor beni hoparlörlü monitör cenneti yaşatıyor bazen
haklısınız bazen kafa ağrıtıyor bende o yüzden kaliteli bir şey bakıyorumKulaklık sevmediğim için kullanmıyorum bende. Kulaklık düşünseydim iyisini alırdım büyük ihtimal, hem ses hemde rahatlık açısından. Dandik ürünler soyuluyor, kulakları acıtıyor, rahat olmuyor, ses kalitesi düşük oluyor vs o yüzden iyisini almak lazım.
Bu arada 4.nesil woled monitör yolda, 500 dolar'a bu sene çıkış yapacak. Konusunu yeni açtım. Eğer aw2725df fiyatına gelirse net alınır.
500 dolarlık 4. nesil woled panelli 2k 280Hz Gigabyte MO27Q28G duyuruldu
Oled monitörlerin fiyatları yavaş yavaş düşüyor. Bu yeni nesil 4.woled monitör küresel olarak 500 dolar fiyatlandırmaya sahip olacak. Bu monitör meta 3.0 kullanan ilk birincil RGB Tandem Panel olma özelliğini taşıyor. Parlaklık ve Güç tüketimi iyileştirildi Renk gamutları iyileştirildi...www.technopat.net
ham yaparım hocam neden almayalım2 nesil sonra 500 doların altına oled monitörler bulmaya başlarız diye düşünüyorum. Oled monitör fiyatları 15k bandına bulunabilse aşırı iyi olur. Yeniler daha dayanıklı ve ayrıca her alanda daha iyi. 2-3 nesil sonra oled standart olmaya başlar diye düşünüyorum. Şu sıralar bile sık sık oled konuları açılıyor. 2-3 nesil sonrasını düşünemiyorum.
Mesela 3 yıl yanma garantili 4.nesil bir oled'i 15 bin TL'ye bulsan bütçenin yettiği durumda almaz mısın?
Miniled güzel hoş ama, doğru düzgün model sayısı az. Neo g7 ve Neo g8 kavisli 4k monitörler. Herkese hitap etmiyor. Ayrıca Neo g8 de scanline şikayetleri fazla, bu yüzden monitors unboxed tavsiye etmiyor bu modeli. Ayrıca ikisininde fiyatları pahalı ve stokta yoklar şu an. İkiside çakma oled deneyimi veriyor.katılıyorum size hocam
sizce bu monitör için uğraşmaya değer mi hem miniled hem va panel hem local dimming sunuyor tr de sadece va ve miniled g7 g8 lerde var local dimming yok