alırım tabii ki hocam 2 sene sonra am6 ya geçeceğim zaman sistemden biraz artırır kaliteli oled bile alırım ama şuan ki durumlarda bile çoğu marka iyi monitörlerini turkiyeye göndermiyor mesela aoc un sadece 2 tane 300 dolar altı mini led va panel ve local dimming li monitörü getirtmemiş 15 17k bandına olsa mesela onları alırdık bir çok kaliteli parça yok gelmiyor bile2 nesil sonra 500 doların altına oled monitörler bulmaya başlarız diye düşünüyorum. Oled monitör fiyatları 15k bandına bulunabilse aşırı iyi olur. Yeniler daha dayanıklı ve ayrıca her alanda daha iyi. 2-3 nesil sonra oled standart olmaya başlar diye düşünüyorum. Şu sıralar bile sık sık oled konuları açılıyor. 2-3 nesil sonrasını düşünemiyorum.
Mesela 3 yıl yanma garantili 4.nesil bir oled'i 15 bin TL'ye bulsan bütçenin yettiği durumda almaz mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
turkiyede evet dediğiniz geçerli ama yurt dışında baya popüler olanlar varMiniled güzel hoş ama, doğru düzgün model sayısı az. Neo g7 ve Neo g8 kavisli 4k monitörler. Herkese hitap etmiyor. Ayrıca Neo g8 de scanline şikayetleri fazla, bu yüzden monitors unboxed tavsiye etmiyor bu modeli. Ayrıca ikisininde fiyatları pahalı ve stokta yoklar şu an. İkiside çakma oled deneyimi veriyor.