Çözüldü✓ sizce hangi sistemi almaliyim

eminbwdem

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
10000
bütçem 10k ve şu an bütçeme uygun iki bilgisayar buldum sizce hangisi daha iyi bir performans gösterir
1-

2-

bütçem 10k ve şu an bütçeme uygun iki bilgisayar buldum sizce hangisi daha iyi bir performans gösterir
1-

2-
İkisindende uzak durmalısınız hocam tam bir para tuzağı.

1-

2-
kanka bunları alıcağına git 10k tl yi yak en azından doğalgaz parası vermezsin çöpe atmak bile kurtarmaz yani

2060 lı bir sistem kurulabilir mi konuyu açan arkadaş için 10k ya ya da bulunabilir mi?

hocam mesajlara bakın

İkisindende uzak durmalısınız hocam tam bir para tuzağı.
ne önerirsiniz toplama hakkında bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka bunları alıcağına git 10k TL yi yak en azından doğalgaz parası vermezsin çöpe atmak bile kurtarmaz yani
toplama hakkında pek bilgim yok rica etsem yardim edebilir misiniz

2060 lı bir sistem kurulabilir mi konuyu açan arkadaş için 10k ya ya da bulunabilir mi?
üzgünüm anlayamadım

1-

2-
ikisine de hayır...

ikisine de hayır...
cevabınız için teşekkürler

Hocam itopya,vatan,game garaj,gamin gen gibi sitelere girip fiyat filtreisini 10k yapıp arama yapın derim.En uygun olanı buluğp köşede tutmak mantıklı olabilir.
bir kac gundur bakıyorum ama pek anlamadığım için yardim almak istedim

Tamam hocam ben bakıyorum buraya linki atarım arkadaşlar da yorumlasınlar.Ona göre bir yol çizelim size.

Hocam bunu buldum ama işlemci performans olarak biraz düşük kalıyor ve sizin bütçenizi aşıyor.

Baktıklarımın çoğu da eski hazır sistemler ve fiyatları çok pahalı üstelik ekran kartı olmayan eski işlemcilerle toplanmış modeller

Son düzenleme:
Tamam hocam ben bakıyorum buraya linki atarım arkadaşlar da yorumlasınlar.Ona göre bir yol çizelim size.

Hocam bunu buldum ama işlemci performans olarak biraz düşük kalıyor ve sizin bütçenizi aşıyor.

Baktıklarımın çoğu da eski hazır sistemler ve fiyatları çok pahalı üstelik ekran kartı olmayan eski işlemcilerle toplanmış modeller
çok teşekkür ediyorum hocam ilginiz için ayrı teşekkürler

Rica ederim hocam.Bir de monitör klavye fare kulaklık falan dahil mi sizin verdiğiniz bütçeye

Hocam attığım sistemi almadınız de mi?Daha iyisi toplanabilir benim bulduğum hazır olarak bulunanlar arasından seçilen 1 tanesi

Son düzenleme:
Rica ederim hocam.Bir de monitör klavye fare kulaklık falan dahil mi sizin verdiğiniz bütçeye

Hocam attığım sistemi almadınız de mi?Daha iyisi toplanabilir benim bulduğum hazır olarak bulunanlar arasından seçilen 1 tanesi
hocam almadim ama dediğim gibi toplama hakkında gram bilgim yok o yüzden hazır kasalara yöneldim ekipman olarakta elimde ekipmanim var onlari sonradan yenilerim hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,311
Üyeler
184,141
Son üye
EnesKıran
Geri