Neler Yeni

Sizce Hangi Telefonu Almalıyım?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok bilmişlik yapma diyemezsin bana. Ek olarak M51'in kamerası berbat falan değil. O aradaki çipset farkını fark etmez bile. O Super AMOLED+ güzelliğinden vazgeçip batarya içici 120Hz LCD ekran alsın. Haha, çok bilmişlik yapıyormuşum.
Kamerasını cidden beğenmedim evet, ışıkları sarartıyor ve gökyüzünü fazla mavileştiriyor, çözemedim hala. Çektiğim fotoğraf duruyorsa atarım.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Öneri olduğunu belirttim. Kullanan biri vardı forumda, ban yediği için etiketleyemiyorum ama inanılmaz batarya çöp kamera demişti YANİ BERBAT. Bana bir daha yazarsan seni dikkate almayacağım sonra kawga çıkacak.
A70 kamerasına da çöp diyorlar ama alakası olmuyor. Boş ver cidden, kimse white balance ya da diğer ayarlarla uğraşmıyor eskisi gibi.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,658
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
POCO X3 NFC tabi ki.

VitoScaletta

80+ Gold
ben m51 alırım cidden çok büyük bataryalar aşırı iyiler babamda m31 var 6000mah şarjı çok uzun gidiyor bende xiaomi mi 10 lite 5g aldım snapdragon 765g gibi çok güçlü bi işlemcisi olduğundan oyun için ama bi süreden sonra insan diyorki napcam ben oyunu şu şarj keşke çok uzun gitse diyor m51 de 7000 mah var düşünemiyorum bile

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Anon
ben m51 alırım cidden çok büyük bataryalar aşırı iyiler babamda m31 var şarjı çok uzun gidiyor bende xiaomi mi 10 lite 5g aldım snapdragon 765g gibi çok güçlü bi işlemcisi olduğundan oyun için ama bi süreden sonra insan diyorki napcam ben oyunu şu şarj keşke çok uzun gitse diyor
Telefon kasarsa da keske islemci daha iyi olsa diyor

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,658
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Ya sabır.

Bu yargıya nerden ulaştınız?
Bana düz kanıtlarla, M51'in külüstür olduğunu kanıtlamanızı istiyorum. Edemezsiniz çünkü külüstür değil.
Samsung fanboy'u olmayın lütfen arkadaşımda M51 var ve gayet memnun fakat POCO'nun da iyi avantajları var.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Basit bir renk ayarı veya Gcam yükleme ile çözülür. Sırf bunun için Poco X3'ten üstün demeye gerek yok.
Öğretir misin? Gcam ile de aynı sonuç bu arada denedim.
Artılarını hep yazdım zaten, Ekran çok çok güzel ve bataryasına çok alıştım uzun süre götürüyor. Arka plastiği çok fazla kötü bu arada. 2 Gün kılıfsız kullandım çizik içinde kaldı abartmıyorum isteyene detaylı fotoğraf atarım.
Anlamadım nedense mediafire kaliteyi bozmuş. Kalite bozulması olmadan nereden atabilirim fotoğrafı?

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ya sabır.

Bu yargıya nerden ulaştınız?
Bana düz kanıtlarla, M51'in külüstür olduğunu kanıtlamanızı istiyorum. Edemezsiniz çünkü külüstür değil.
M31 telefonunu örnek vereyim internetten veya alış veriş sitelerinden telefonu alan onaylı ve resim belirten kişilerin yorumlarına bakarsanız genelde takılmaların olduğunu görürsünüz telefonu elime alma şansım da oldu çok kalitesiz bir hissiyat veriyor görünüşü de bence çok hoş değil @Naci

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
tamamen konuyla alakasız olarak,
120 HZ ekran olması POCO'yu neden öne geçiriyor? pubg ve crirical ops hariç hangi oyunlarda HZ lazım? ayrıca hangi oyunda 120 FPS alıyor bu telefon?

54664

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
.
Çok bilmiş abi aradaki fiyat farkını, M51'in berbat kamerasını hiç göz önünde bulundurmuyorsun. Ayrıca adam oyun oynamak istiyor Poco'da 120hz ekran var gayet güçlü bir işlemci var. Çok bilmişlik yapma istersen, ha öneri yine de sen bilirsin.
Millete çok bilmişlik yapıyor diyorsunuz ama asıl siz yapıyorsunuz ve elinizde hiçbir bilgi olmadan yorum yapıyorsunuz.

M51’in kamerasının berbat olduğunu nereden çıkardınız mesela? Uzun süre çekim mi yaptınız cihaz ile görende elinden tonla cihaz geçti sanacak.

Ki kamerası berbat dediğiniz M51’in ana kamera lensi ve sensörü Poco X3 ile aynı. İkisinde de Sony IMX 682 var.

120Hz ekranı var diye telefonu bir monitör ile karşılaştırmadığınız kaldı, ki şu an mobil cihazlarda yüksek ekran tazeleme hızı çok gerekli değil. Biraz pazarlama stratejisi var bu durumda sizin gibiler hemen kanıp alsın diye.

Top Bottom