Neler Yeni

Sizce Hangi Telefonu Almalıyım?

techno3030

80+ Bronze
tamamen konuyla alakasız olarak,
120 HZ ekran olması POCO'yu neden öne geçiriyor? PUBG ve crirical ops hariç hangi oyunlarda HZ lazım? ayrıca hangi oyunda 120 FPS alıyor bu telefon?
Şu mesaja keşke sarılabilsem. 120Hz gereksiz. Bir tek sosyal medyada kaydırırken hızlı olur o kadar. Ki orada izlediğin videolar 24, 30 veya 60FPS. Fark etmezler bile. Oyunlarda ise hafif bir oyun olmadığı ve framerate uncap olmadığı sürece 60FPS alır.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Şu mesaja keşke sarılabilsem. 120Hz gereksiz. Bir tek sosyal medyada kaydırırken hızlı olur o kadar. Ki orada izlediğin videolar 24, 30 veya 60FPS. Fark etmezler bile. Oyunlarda ise hafif bir oyun olmadığı ve framerate uncap olmadığı sürece 60FPS alır.
ben de bunun için telefonlarda 60 hadi 90 üstü hz gereksiz diye düşünüyorum 90 bile gerekli değil.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Telefonu aldığınızda düşük kaliteyi belli ediyor telefon malzeme kalitesinden. Tamam ekranı güzel bataryası çok gidiyor ama eksi yönü çok var.
30FPS üstüne çıkamıyor videoda? :D Malzeme kalitesi çok kötü, hoparlörü mono ve kalitesi kötü, 10 15 tane bildirim gelince ve görev çubuğunu açtığımda kasıntıyı hissediyorsun kasa kasa iniyor aşağıya, kamerasını iyi ışıkta güzel şeyler yapıyor fakat düşük ışık ve gece fotoğraflarında hiç beğenmedim. Telefonu ilk çıktığından kısa süre sonra aldım. İyi yanları güzel fakat kötü yanlarıda var telefonun. Poco X3 hakkında fikrim yok.
Yorumda objektif davrandım alacak kişi bilerek alsın bunları.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ekran+kamera poco

İşlemci+batarya+ekran m51

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
poco derim 120 hz ekran nefis

VitoScaletta

80+ Gold
Telefonu aldığınızda düşük kaliteyi belli ediyor telefon malzeme kalitesinden. Tamam ekranı güzel bataryası çok gidiyor ama eksi yönü çok var.
30FPS üstüne çıkamıyor videoda? :D Malzeme kalitesi çok kötü, hoparlörü mono ve kalitesi kötü, 10 15 tane bildirim gelince ve görev çubuğunu açtığımda kasıntıyı hissediyorsun kasa kasa iniyor aşağıya, kamerasını iyi ışıkta güzel şeyler yapıyor fakat düşük ışık ve gece fotoğraflarında hiç beğenmedim. Telefonu ilk çıktığından kısa süre sonra aldım. İyi yanları güzel fakat kötü yanlarıda var telefonun. Poco X3 hakkında fikrim yok.
Yorumda objektif davrandım alacak kişi bilerek alsın bunları.
kasma olayları falan veya youtube da 30 fps olayı m31 de bile yok babamda var kullandım dediklerinin çoğu m31 de yok

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kasma olayları falan veya youtube da 30 fps olayı m31 de bile yok babamda var kullandım dediklerinin çoğu m31 de yok
Youtube' da değil Video çekerken 30FPS.
Bildirim çubuğu olayı çok sık olmuyor zaten çok sık 20 bildirim gelmiyor fakat geldiği zamanda rahatsız ediyor.

Top Bottom