Neler Yeni

Sizce hangi virüs programı kullanılmalı

BenToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Toprak
Herkese iyi geceler yaklaşık 3 4 aydır 'COMODO' virüs programını kullanıyorum ama artık o kadar güven vermeyeye başladı artık. Önüne gelen şeyi karantinaya alıyo internet security'i kapatıyorum ama görev yöneticisinde hala açık belleğin içinden geçiyo önerebileceğiniz bi virüs programı varmı acaba?

Bilgisayar kullanmayı biliyorsan ve virüslü dosyalarla virüssüz dosyaları ayırt edebiliyorsan bence gerek yok. Yaklaşık 5 senedir kullanmıyorum. Çünkü bilgisayarın içinden geçiyor hepsi. Eğer bi dosyadan emin değilsem de Virustotal kullanıyorum. Eğer ille de kullanıcam diyorsan kaspersky öneririm.

bekir.440

80+
Cidden bazı kişiler gülünç derecede yorumlar yapmış. İndirdiğin resimden dahi virüs bulaşabilir veya girdiğin siteden bile. Benim kullandıklarım arasında en hafif ve kullanışlı olan Kaspersky Internet Security idi kesinlikle öneriyorum.

BenToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar kullanmayı biliyorsan ve virüslü dosyalarla virüssüz dosyaları ayırt edebiliyorsan bence gerek yok. Yaklaşık 5 senedir kullanmıyorum. Çünkü bilgisayarın içinden geçiyor hepsi. Eğer bi dosyadan emin değilsem de Virustotal kullanıyorum. Eğer ille de kullanıcam diyorsan kaspersky öneririm.
Ya bilgisayarla alakalı aman aman bi bilgim yok lakin tabi virüslü virüssüz dosyaları ayırt edebiliyorum bu arada kaspersky'ı duymuştum baya iyi diye biraz araştıracağım teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cidden bazı kişiler gülünç derecede yorumlar yapmış. İndirdiğin resimden dahi virüs bulaşabilir veya girdiğin siteden bile. Benim kullandıklarım arasında en hafif ve kullanışlı olan Kaspersky Internet Security idi kesinlikle öneriyorum.
Gerçekten çok duydum adını yukarda dediğim gibi biraz araştırma yapıp muhtemelen ondan alıcam yorumunuz için çok teşekkür ederim

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
mesleğim gerek bunları ayırt edebiliyorum indirdiğim şeyleri ilk vdste test ediyorum sonrasında pcye indiyorum en sağlıklı yöntem bu

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Faruk
yukarıda arkadaşın dediği gibi anti-virüsler zaten kendileri virüstür ayrıca yıl olmuş 2020 artık internettin ilk çıktığı dönemler gibi kolay virüs girmiyor hatta baya zorlamanız lazım girmesi için en performanslı yöntem bir şey kullanmayıp riskli bir şey aklınıza taklılırsa internette taratmaktır derseniz ki benim kafam rahat etmez öyle windows defender öneririm en sağlıklı programdır diğerlerini direk geçiyorum zaten kendileri virüs

ice3h

80+ Bronze
Virüs programına gerek yok bence. Şüpheli olduğunu düşündüğün dosyaları tarat virüs totalde yeterli olacaktır. Ayrıca defender en temizi.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Yıllardır antivirüs yazılımı kullanmıyorum en ufak bir sorun bile yaşamadım şimdiye kadar. Bence gerek yok. Yeri geliyor Defender'i bile kapatıyoruz. Gerek yok çünkü. Comodo aslında çok sağlam virüs yazılımı ama bende aynı sebepten ötürü silmiştim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Herkese iyi geceler yaklaşık 3 4 aydır 'COMODO' virüs programını kullanıyorum ama artık o kadar güven vermeyeye başladı artık. Önüne gelen şeyi karantinaya alıyo internet security'i kapatıyorum ama görev yöneticisinde hala açık belleğin içinden geçiyo önerebileceğiniz bi virüs programı varmı acaba?
Kaspersky, malwarebyte bakabilirsin

DarkKnife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan Karagöz
Ben bilgisayarımı iyi kullandığım için Windows Defender'i kullanıyorum eğer bilgisayarına nasıl dosyalar yüklediğini biliyorsan sana da öneririm çünkü genellikle virüs programları işlemciyi ve ram i harcıyor.

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
Ya şu Kaspersky Free hep sorun çıkartıyor. Kuramıyorum PC'ye.
Arkadaşımın bilgisayarına format attım kurulum yaptım, o bilgisayara kurduğum Kaspersky Free rahatça kuruldu. Hesap oluştur kısmında ''atla'' butonu vardı. Onunla o adımı geçtim ve kurdum. Ama evdeki kendi bilgisayarıma bir türlü kuramadım. Hesap oluştur kısmına mail adresimi yazıyorum şifre belirleme kısmına ne yazarsam yazayım kabul etmiyor. Gıcık etti beni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,681
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~