Neler Yeni

Sizce hangisi alınır nedeniyle açıklarmısınız =?

Hangisi daha iyi sizce =?

• https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-27gn600-b-27-1ms-full-hd-g-sync-freesync-oyuncu-u-fiyati,9

Oylar: 2 40.0%
  • https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-vg279q1a-27-1ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,8307438

Oylar: 3 60.0%

• Oy kullanan toplam üye
    5
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
Bütçe
6000
6 veya 6-5 k lık monitör arıyorum bu iki monitör arasında kaldım hangisini almalıyım ve nedeni nelerdir açıklarmısınız ?=

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Asus monitör kullanıyorum 240 hz lik. Tuf gaming vg serisi bir montirör. İkinci monitörüm 144 hz lik msi monitör ve asus renk, ekran canlılığı konusunsa zayıf kalıyor msi nin yanında. Lg monitörlerin renkleri çok canlı gösterdiğini biliyorum ben olsam LG tercih ederdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus monitör kullanıyorum 240 hz lik. Tuf gaming vg serisi bir montirör. İkinci monitörüm 144 hz lik msi monitör ve asus renk, ekran canlılığı konusunsa zayıf kalıyor msi nin yanında. Lg monitörlerin renkleri çok canlı gösterdiğini biliyorum ben olsam LG tercih ederdim
verdiğim fiyat bandında ıps panel 240 hz falan fark etmıyo ve özellikleri bunların gibi olan bulma şansın varı acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Hocam oyun için kullanacaksanız özellikle rekabetçi oyunlarda hertz yani ekran yenileme hızı önemlidir. Ne kadar yüksek hz o kadar akıcı görüntü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle bir monitör var ben kullanmadım ama gayet iyi gözüküyor curved olması da ayrı bir hoşluk katmış. Monitör ihtiyacım olsaydı kesinlikle değerlendirebilirdim şahsen

Not: şimdi baktım va panelmiş :/ Ips olsa daha iyiydi

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
1680906887832.png
aklımı karıştıran durumlardan biri de bu bide bu asusunki

1680906887832.png
aklımı karıştıran durumlardan biri de bu bide bu asusunki
1680906934898.png
buda lg

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
Hocam YouTube dan iki modelin de inceleme videosuna bakarak daha iyi bir fikir elde edebilirsiniz bence. Monitör fiyatları anlamsız şekilde arttı bu ara gibime geliyor
bende onu fark ettim 4 e baktığım monitör 7 olmuş ben bide bu günleri düşünüp bak alırız falan iyi fiyat diyodum halimiz vahim cidden

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
bende onu fark ettim 4 e baktığım monitör 7 olmuş ben bide bu günleri düşünüp bak alırız falan iyi fiyat diyodum halimiz vahim cidden
Gerçekten öyle. Ips ler biraz daha pahalı oluyor gibi. Eğer kesin olarak bu iki modelden birini alacaksanız YouTube üzerinden detaylı inceleme videolarına bakın derim. Lg nin renk konusunda başarılı olduğunu duymuştum ama asus da o kadar kötü değil yani. Sadece mesela benim yan monitörüm msi ona göre biraz daha soluk duruyor renkler

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
Gerçekten öyle. Ips ler biraz daha pahalı oluyor gibi. Eğer kesin olarak bu iki modelden birini alacaksanız YouTube üzerinden detaylı inceleme videolarına bakın derim. Lg nin renk konusunda başarılı olduğunu duymuştum ama asus da o kadar kötü değil yani. Sadece mesela benim yan monitörüm msi ona göre biraz daha soluk duruyor renkler
lg nin renkleri asusunda tazeleme hızı olarak kararsız kaldım videolardan inşallah bir sonuca varmış olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Umut Akyol
saolun yardımcı olduğunuz için hayırlı geceler

Hocam bu iki monitör de 165 hz mi?
biri 144 biri 165

saolun yardımcı olduğunuz için hayırlı geceler

biri 144 biri 165
asus 165 oldugu için hz avantajı var ama cok fark olcağını sanmıyorum

Top Bottom