Sizce Hangisi Alınır

ugur3546

80+
Reaksiyon skoru
38
https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/ ekran kartına sahibim
Bütcem bunlara yetiyor ve intel işletim sistemine sahibim
Burdaki monitör amd sync destekli yazıyor bendeki sistemde çalışmaz mı

Yoksa bunumu alayım arkadaşlar

Birde monitörle ekran kartı girişleri uyumlu demi son olarak hdmi giris ile diyelim bagladık gecikme yada daha geç görüntünün gelmesi algılanması gibi sorunlar ollmaz demi vga değil ya sonuçta cahilime verin bu soruları

Acer olan tn panel herhalde önermem.
Viewsonic va panel onu tercih edebilirsiniz

Viewsonic alicam galiba birde birsey sorsam bilirmisin hdmi kablo ile goruntu alinca gecikme olurmu cunku benim ekran kartinda sadece hdmi ve displayport girisi var misal displayport girisi olan yukardaki monitoru aldim diyelim onda daha az gecikme mi olur yoksa bu 1 ms 5ms filan olaylari ilemi alakali

Viewsonic alicam galiba birde birsey sorsam bilirmisin hdmi kablo ile goruntu alinca gecikme olurmu cunku benim ekran kartinda sadece hdmi ve displayport girisi var misal displayport girisi olan yukardaki monitoru aldim diyelim onda daha az gecikme mi olur yoksa bu 1 ms 5ms filan olaylari ilemi alakali
bu konuda bilgisi olan yok mu ya

Giriş ile ilgili değil ms ile ilgilidir gecikme olayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,660
Üyeler
187,716
Son üye
Nocturnal
Geri