Sizce Hangisi alınırr

m1eZy

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar Kasamı Değiştireceğim Sizce Hangisi Daha İyi Performans Verir Oyun Açısından

Asus radeon rx 6700 xt 12 GB olan görseldeki
-------------------------------------------------------
RTX 4060 Tİ 16 GB olan görseldeki

RX 6700 XT 12 GB OLAN KASANIN FİYATI 34K
RTX 4060 Tİ 16 GB OLAN KASANIN FİYATI 35K​

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-03-15 saat 16.46.59_81f530a4.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-15 saat 16.46.59_81f530a4.jpg
    70.4 KB · Hit: 24
  • WhatsApp Görsel 2025-03-15 saat 16.47.01_f08d988b.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-15 saat 16.47.01_f08d988b.jpg
    70.2 KB · Hit: 23
öncelikle 2. elden komple kasa almayı pek önermem 35k bandında 7700xt li sistem toplanılabilir komple sistemi 0 toplayıp ekran kartını ve işlemciyi 2. el almanızı öneririm ve hayır sakın 4060 ti 16gb almayın alacaksanız sistem olarak değil tek alın ucuza.

34462

İlerde aynı ramden bir tane daha alırsın diye tek attım eğer dersen aynısından şimdi bir tane daha alayım diye 36179 tl yapıyor

GÜNCELLEME

35796

Son düzenleme:
öncelikle 2. elden komple kasa almayı pek önermem 35k bandında 7700xt li sistem toplanılabilir komple sistemi 0 toplayıp ekran kartını ve işlemciyi 2. el almanızı öneririm ve hayır sakın 4060 ti 16gb almayın alacaksanız sistem olarak değil tek alın ucuza.
öncelikle yardımın için çok teşekkür ederim fakat sadece bana cevabı lazım hangisi daha iyi performans verir oyunlarda falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

34462

İlerde aynı ramden bir tane daha alırsın diye tek attım eğer dersen aynısından şimdi bir tane daha alayım diye 36179 tl yapıyor
öncelikle yardımın için çok teşekkür ederim fakat sadece bana cevabı lazım hangisi daha iyi performans verir oyunlarda falan

Sana ikisinden de daha çok performans veren sistem attım zaten napıcaksın

rx6700xt tabii ki daha çok performans verir ama vrami düşük diye 4060 ti mecbur gibi.

34462

ki gigabyte 7700xt şart değil pulse bile alırsın fiyatı düşerek harbiden daha iyisini atmış.

attınız fakat bunun dış kasası nerde sıvı soğutması nerde ve rgb kasa istiyorum full sade istemiyorum attığın ram sade bir ram
Kasası var linklerde soğutucuda https://www.akakce.com/islemci-sogu...uKVfSvH_2wd9mS2ClF89lc-ohN4dNnMMaAg3lEALw_wcB
Alsan yeter psu kasaya dahi
Ddr5 de tek ram sıkıntı olmuyor ki sana en altta neden tek ram attığmı yazdım ??
Sade dediğin rgbsiz den bahsediyorsan bütce yükselt ona göre atalım attığın sistemlerdeki fiyata göre bir sistem attım ben

rx6700xt tabii ki daha çok performans verir ama vrami düşük diye 4060 ti mecbur gibi.

ki gigabyte 7700xt şart değil pulse bile alırsın fiyatı düşerek harbiden daha iyisini atmış.
evet attığı sistem iyi fakat full rgb kasa istiyorum ben o attığım fotoğraflar full rgb kasa her şeyi o yüzden söyledim

evet attığı sistem iyi fakat full rgb kasa istiyorum ben o attığım fotoğraflar full rgb kasa her şeyi o yüzden söyledim
sırf rgb için gidip paranızı çöpe atmaya gerek yok bu paralarla rgbli sistem de toplanır sizin max bütçe nedir ?

Kasası var linklerde soğutucuda https://www.akakce.com/islemci-sogu...uKVfSvH_2wd9mS2ClF89lc-ohN4dNnMMaAg3lEALw_wcB
Alsan yeter psu kasaya dahi
Ddr5 de tek ram sıkıntı olmuyor ki sana en altta neden tek ram attığmı yazdım ??
güzel dostum yardımın için çok teşekkür ediyorum bak dediğimi anlamadın sanırım her şeyi rgb olsun diyorum

sırf rgb için gidip paranızı çöpe atmaya gerek yok bu paralarla rgbli sistem de toplanır sizin max bütçe nedir ?
benim bütcem 40-45k

güzel dostum yardımın için çok teşekkür ediyorum bak dediğimi anlamadın sanırım her şeyi rgb olsun diyorum
bende diyorum ki canım hocam ramler ışıklı olunca zaten göremeyeceksin rami fanların ve soğutucunun rgbisinden.

Geri