Sizce hangisi alınmalı? RK M3 vs Viper V3 Hyperspeed

Reaksiyon skoru
113
Çok memnun kaldığım klavyeminde RK olması ve 8k hz desteklediği için aklımı çelen M3 modeli
Malzeme kalitesinden şüphe duymadığım için Razer Viper V3 Hyperspeed modeli, 1k hz

Sizce hangisini almalıyım?
M3 hakkında malzeme kalitesi hissiyat vs açısından şüphelerim var. Daha önce kullanan oldu mu?

Daha önce hafif bir mouse kullanmadım ancak alışacağımı düşünüyorum. Viper'ın da ağır olması benim için problem değil.

Daha önce hafif bir mouse kullanmadım ancak alışacağımı düşünüyorum. Viper'ın da ağır olması benim için problem değil.
Diğer mouse'ı bimiyorum viper 3 hs kullanıyorum bana göre ağır değil ve memnunum. Sadece kutusunda dongle olsa çok daha iyi olurdu
burdan da bakabilirsin mouselara

Diğer mouse'ı bimiyorum viper 3 hs kullanıyorum bana göre ağır değil ve memnunum. Sadece kutusunda dongle olsa çok daha iyi olurdu
burdan da bakabilirsin mouselara
evet dongleları da türkiyede satılmıyor sarı sitede falan var ama 2 katı fiyat çekmişler, rk'nın içinde dongle da çıkıyor
teşekkür ederim.

RK markasını severim, elimde ki mouse RK olmasa bile en azından klavyesini de kullanıyorum. Artık sözde bilinir büyük markalara para harcamak istemiyorum yeterince para kazandılar, biraz da F/P markalara kazandıralım.

RK markasını severim, elimde ki mouse RK olmasa bile en azından klavyesini de kullanıyorum. Artık sözde bilinir büyük markalara para harcamak istemiyorum yeterince para kazandılar, biraz da F/P markalara kazandıralım.
bu fiyat bandında bir mouse alcak olsan ne alırdın hocam

bu fiyat bandında bir mouse alcak olsan ne alırdın hocam
Bu fiyatlara almazdım çünkü değil 4K-8K benim 2K'ya bile ihtiyacım yok 1K fazla fazla işimi görüyor. Bir sürü mouse kullandım ama şu an kullandığım Rapoo VT9Pro bu sene en rahat ettiğim model oldu. Ben mouseların çok uzun süre dayandığına da inanmıyorum çünkü 25 senedir bu işlerle haşır neşirim, toplu mouse'dan tutun, laser, optic dahil her şey geçti elimden. Zamanının en iyi ve en sevdiğim mouselarından birisi Logitech MX310 idi hatta. Çabuk eskiyorlar, tekerlekleri ayrı sorun, çift basma, switch bozulması, kasanın deforme olması, özellikle yanları kauçuk olan mouselarda erime falan bir sürü şey gördük geçirdik. Benim deneyimlerim size göre olmayabilir tabi, siz yine kendiniz karar verin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,225
Üyeler
175,181
Son üye
TurkWitcher
Geri