Neler Yeni

Sizce hangisi daha mantıklı?

Bedis26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Behiye Düzer
Arkadaşlar her zaman kararsız kaldığım bir konu oyuncu olarak
Pc mi?
Dizüstü mü?
Konsol mu?

Ccartel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Miraç Küçük
Kişiden kisiye degisir ben online oyun oynarim onun icin pc
Dizustu avantaji tasininabilirlik
Konsole hic tatamadim

Emre kaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Emre Kaan SİVRİ
Benim açımdan pc konsoldan önde gelir laptop masaüstü olarak düşünürsek üniversitesi öğrencisi olsam laptop alırdım

Emre Baş

80+ Gold
Bilgisayar almak çünkü ileriye dönük alabilir sürekli güncel tutarak yıllarca kullanabilirsiniz ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Serhat Bulut
Eğer seyehat eden biri değilsen kesinlikle dizüstü tercih etme. Çünkü masaüstü ile aynı performansı almak için nereden baksan 2 katı daha fazla para vereceksin.
PC her zaman önü açık bi sistem yani geliştirme yapabilirsin,ama konsol öyle değil sabit kalıyorsun. Bütçen yüksek ise PC + Konsol tavsiye ederim. Değilse benim tercihim konsoldan yana olurdu çünkü rahat rahat yayıla yayıla oynayabiliyorsun bir sürü güzel exclusive oyun var. PC'den hevesini aldıysan konsol öneririm.

eker35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Enes
Instagram
enees.eker
Twitter
enees_eker
Pc mi?
Dizüstü mü?
Konsol mu?
reis pc tercihimdir daha iyi verim alırsın dizüstü taşınablirlik konusunda iyi konsol için arkadaş lazım tek pek sarmaz derim

Dahası  
Pc mi?
Dizüstü mü?
Konsol mu?
tabii ki de pc. Neden mi çünkü pc de konsolda oynuyacağın oyunları da oynayabilirsin pc ye özel oyunları da istersen konsol gibi de kullanabilirsin ama konsolda bunları yapamazsın dizüstü de biryerden sonra performans kaybı yaşatır üzer en mantıklısı pc dir .

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
Kişiden kişiye değişen bir soru ama bence Pc

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Şuan piyasadaki konsollara bakarsak, performanslarına bakınca yüzlerine bakasım gelmiyor, PC alıp XBOX kolu ile kullanıyorum gayet iyi, Laptop ise çok gezen veya üniversiteli vs. biri deilsen gerek yok.

Berkatar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Berk Atar
Pc mi?
Dizüstü mü?
Konsol mu?
Konsolda bir oyun çıkar 300 400 tl ve elinde o makine yoktur örnek ps3 ün var ama çıka oyum ps4 sıkıntı
Dizüstü iyidir taşıma rahatlı var 2 kere kullandım 3 sene sonra anakart yandı bu problem genel oluyor arkadaşlarımda şikayetçi
Masaüstü ise benim tercihim sürekli geliştirebilirsin dizüstünün içini açsan problem açmasan problem ama masaüstü öyle değil yeni ram al tak ekran kartı al tak
Bence en iyisi masaüstü ?

ahmetcnar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Çınar
Eğer sabit bir yerde kalıyorsan hocam kesinlikle masaüstü yok öğreniciyim geziyorum diyorsan dizüstü tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,376
Üyeler
161,847
Son üye
neronidas
Top Bottom