Sizce hangisi daha mantıklı?

Bedis26

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar her zaman kararsız kaldığım bir konu oyuncu olarak
Pc mi?
Dizüstü mü?
Konsol mu?

Benim açımdan pc konsoldan önde gelir laptop masaüstü olarak düşünürsek üniversitesi öğrencisi olsam laptop alırdım

Bilgisayar almak çünkü ileriye dönük alabilir sürekli güncel tutarak yıllarca kullanabilirsiniz ??

Eğer seyehat eden biri değilsen kesinlikle dizüstü tercih etme. Çünkü masaüstü ile aynı performansı almak için nereden baksan 2 katı daha fazla para vereceksin.
PC her zaman önü açık bi sistem yani geliştirme yapabilirsin,ama konsol öyle değil sabit kalıyorsun. Bütçen yüksek ise PC + Konsol tavsiye ederim. Değilse benim tercihim konsoldan yana olurdu çünkü rahat rahat yayıla yayıla oynayabiliyorsun bir sürü güzel exclusive oyun var. PC'den hevesini aldıysan konsol öneririm.

Pc mi?
Dizüstü mü?
Konsol mu?
tabii ki de pc. Neden mi çünkü pc de konsolda oynuyacağın oyunları da oynayabilirsin pc ye özel oyunları da istersen konsol gibi de kullanabilirsin ama konsolda bunları yapamazsın dizüstü de biryerden sonra performans kaybı yaşatır üzer en mantıklısı pc dir .

Kişiden kişiye değişen bir soru ama bence Pc

Şuan piyasadaki konsollara bakarsak, performanslarına bakınca yüzlerine bakasım gelmiyor, PC alıp XBOX kolu ile kullanıyorum gayet iyi, Laptop ise çok gezen veya üniversiteli vs. biri deilsen gerek yok.

Pc mi?
Dizüstü mü?
Konsol mu?
Konsolda bir oyun çıkar 300 400 tl ve elinde o makine yoktur örnek ps3 ün var ama çıka oyum ps4 sıkıntı
Dizüstü iyidir taşıma rahatlı var 2 kere kullandım 3 sene sonra anakart yandı bu problem genel oluyor arkadaşlarımda şikayetçi
Masaüstü ise benim tercihim sürekli geliştirebilirsin dizüstünün içini açsan problem açmasan problem ama masaüstü öyle değil yeni ram al tak ekran kartı al tak
Bence en iyisi masaüstü ?

Eğer sabit bir yerde kalıyorsan hocam kesinlikle masaüstü yok öğreniciyim geziyorum diyorsan dizüstü tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri