Sizce Hangisini Almaliyim

Reaksiyon skoru
9
Beyler merhabalar. bir laptop almayi dusunuyorum fakat bu 2 laptop arasinda kaldim. Sizce hangisini almaliyim?

Kafami karistiran olay birinin 3060 ve 8gb ram olmasi birininde 16gb ram ve 3050 olmasi.

Beyler merhabalar. bir laptop almayi dusunuyorum fakat bu 2 laptop arasinda kaldim. Sizce hangisini almaliyim?

Kafami karistiran olay birinin 3060 ve 8gb ram olmasi birininde 16gb ram ve 3050 olmasi.
Rtx 3060 tabi 8gb ram eklersiniz sonra.

Rtx 3060 tabi 8gb ram eklersiniz sonra.
Haklisiniz onu bende dusundum ama inanir misiniz bilmem bilgisayarin parcalari ile ilgili gram bilgim yok yani takma sokme islerinden falan anlamiyorum bilgisayarciya gotureyim desem guvenilir biri de yok bu devirde kararsiz kaldim..

lenovo daha iyi

Hocam servise sorun belki takıyorlardır. Ayrıca video izleyerek basitçe yapılabilecek bir işlem. 3050 ile 3060 arasındaki performans farkı fazla çünkü.

Haklisiniz onu bende dusundum ama inanir misiniz bilmem bilgisayarin parcalari ile ilgili gram bilgim yok yani takma sokme islerinden falan anlamiyorum bilgisayarciya gotureyim desem guvenilir biri de yok bu devirde kararsiz kaldim..
Anladım olabilir ama alacaksan rtx 3060 al daha uzun yıllar kullanmak için servisle görüşürsün durumunu anlatırsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

ideapad çok daha mantıklı,kasayı acınca lenovo garanti dısı bırakmıyor zarar vermediğiniz sürece. youtebedan video izlenerek yapilabilir ram fiyatı ortalama 500-600

3060 8gb ram çok saçma oynıcağın oyunlar ztn minimum 5 -11 arası çeker ram olarak bu durumda vram ın devreye girer ama bilmiyorum 3060 16 olsa eminim forum açma gereği duymazdın

ideapad çok daha mantıklı,kasayı acınca lenovo garanti dısı bırakmıyor zarar vermediğiniz sürece. youtebedan video izlenerek yapilabilir ram fiyatı ortalama 500-600
Oncelikle hepinize tesekkur ederim cevaplariniz icin, bu durumda sanirim ya lenovo alicagim ya da biraz daha arastirma yaparak 16gb ram olan bir laptop bulacagim. Ve suan baktigim laptoplardan acer nitro 5, sizce alinir mi?

Oncelikle hepinize tesekkur ederim cevaplariniz icin, bu durumda sanirim ya lenovo alicagim ya da biraz daha arastirma yaparak 16gb ram olan bir laptop bulacagim. Ve suan baktigim laptoplardan acer nitro 5, sizce alinir mi?
alınabilir ama cihazdaki ram tek kanal 16,panel ve kasa anlamında ipg kadarda iyi değil özellikle panel olarak,sogutmasıda pek iyi değil gpu tarafında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,751
Üyeler
191,160
Son üye
mutibaba
Geri