Sizce hangisini almalıyım

Reaksiyon skoru
4
Laptop almayı düşünüyorum bütçem 22 23k civarında bu iki laptop buldum sizce aradaki 1000 tl fiyat farkı değer mi?

Laptop almayı düşünüyorum bütçem 22 23k civarında bu iki laptop buldum sizce aradaki 1000 TL fiyat farkı değer mi?

i7 12650H'li olan tabii ki de. Ama Casper'ı önermem.

neden önermiyorsunuz? çevremde çok kullanan insan var ve çok memnunlar. ayrıca g870 modelinin soğutması da çok iyi. bu konuda Modart PC kanalının videosu bile var.
Tamam casper al casper hepsinden daha iyi asus rog , lenovo legion, casperin yanında bk yemiş binlerce insan boşuna diyor alma diye mutlaka casper almalısın hatta o kadar iyi bir markaki fiyatları çok ucuz diye insan şaşırıyor (!)

neden önermiyorsunuz? çevremde çok kullanan insan var ve çok memnunlar. ayrıca g870 modelinin soğutması da çok iyi. bu konuda Modart PC kanalının videosu bile var.
Casper kendini düzelttiyse alınabilir ama hâlâ aynıysa alınmaz. Kasası pek sağlam değil diye biliyorum. Hadi onu geçtim, Linux distrolarından bazısı kurulamıyor diye biliyorum ACPI tablosundaki hatalar sebebiyle. UEFI olarak Windows çalışacak kadar düzgün yapılmış ACPI tablosu. Bunları düzelttilerse alınır.

ben mutlaka almalıyım demiyorum. casper markasına karşı bir önyargı var nedenini sordum sadece

Casper kendini düzelttiyse alınabilir ama hâlâ aynıysa alınmaz. Kasası pek sağlam değil diye biliyorum. Hadi onu geçtim, Linux distrolarından bazısı kurulamıyor diye biliyorum ACPI tablosundaki hatalar sebebiyle. UEFI olarak Windows çalışacak kadar düzgün yapılmış ACPI tablosu. Bunları düzelttilerse alınır.
Ya onu geçtim aynı fiyatda Yıllardır kendini kanıtlamış hp ve acer varken neden daha kötü işlemci ve donanıma sahip casper alınır insan bunun bir sorgulamasını yapması lazım hadi ucuz olsa belki şans verilir araştırılır dicem ama yok yerli marka olduğu halde cahil insanları kazıklıyorlar

Ya onu geçtim aynı fiyatda Yıllardır kendini kanıtlamış hp ve acer varken neden daha kötü işlemci ve donanıma sahip casper alınır insan bunun bir sorgulamasını yapması lazım hadi ucuz olsa belki şans verilir araştırılır dicem ama yok yerli marka olduğu halde cahil insanları kazıklıyorlar
Maalesef. Ha, birde eski ultrabooklarında harici GPU'larda kronik lehim atma problemi mi ne vardı. Yanlış bilgilendirme yaptıysam özür dilerim bu arada.
Bu arada, Casper kendini düzeltmiş olabilir laptop konusunda. Eskisi gibi problem yaşayan duymadım henüz. Öyleyse tebrik ederim Casper'ı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri