8GB olması bir şeyi değiştirmez rx 570 alınmaz 5000 tl lik sisteme.8gb ama
gb nin ne önemi var abdullah abide dedi bunları 5000 tl lik pc de 570 acayip8gb ama
ya anlamıyorum forumdaki herkes böyle diyor fiyatlarlardanmı bilmiyorum rx570 8gb 2000 lira la rx570 2000 lira olmuş5000 TL ve rx 570 mi ?
ama youtube da rx570 rd de ultra bile oynatıyogb nin ne önemi var abdullah abide dedi bunları 5000 TL lik PC de 570 acayip
o zmana güzel sistem önerin adan gibi 5 bin tl yi aşmiyacak bulamadımgb nin ne önemi var abdullah abide dedi bunları 5000 TL lik PC de 570 acayip
Ahh ahh biz oynatmıyo demiyoruz kankıamm gereksiz 5000 lira çöok pahalaı istersen git al yarın gelip dersin pişmanım diyeama youtube da rx570 rd de ultra bile oynatıyo
yazmaıyom red death redempsion
o zman bana sistem öner 5 bin tl lik bulamıyorum bence güzel rx570 neden iğrenç diyosunuz ?Ahh ahh biz oynatmıyo demiyoruz kankıamm gereksiz 5000 lira çöok pahalaı istersen git al yarın gelip dersin pişmanım diye
ama 16 gb ram e ihtiyacım var edit yapıyorum ağır oyunalr oynamak istiyorumAhh ahh biz oynatmıyo demiyoruz kankıamm gereksiz 5000 lira çöok pahalaı istersen git al yarın gelip dersin pişmanım diye
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/ alo zman bana sistem öner 5 bin TL lik bulamıyorum bence güzel rx570 neden iğrenç diyosunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama 16 gb ram e ihtiyacım var edit yapıyorum ağır oyunalr oynamak istiyorum
o iki sistem de değil inventus kazığın memleketi
bu olmaz 5 bin tl yi aşmaması gerek 1500 TL'ye monütor alıcam bide bu bana biraz kötü gfeldi
bana 5 tlyi aşmiyacak bir sistem önerebilirmisn ozmano iki sistem de değil inventus kazığın memleketi
pardon 5bin tl yibu olmaz 5 bin TL yi aşmaması gerek 1500 TL'ye monütor alıcam bide bu bana biraz kötü gfeldi
bana 5 tlyi aşmiyacak bir sistem önerebilirmisn ozman
nası sana daha kötü geldi?bu olmaz 5 bin TL yi aşmaması gerek 1500 TL'ye monütor alıcam bide bu bana biraz kötü gfeldi
bana 5 tlyi aşmiyacak bir sistem önerebilirmisn ozman
pardon 5bin TL yi