Sizce HP Victus'un hangi modeli?

mert531

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar merhaba, hayatınız güzellikler ile dolu olsun. Önümüzdeki hafta bir oyun laptobu almayi düşünüyorum, aynı zamanda da yazılım için kullanacağım. Ayrıca ufak da olsa düşük boyutlu videolarima render yapabilirim. Sizce bu saydığım şeyler için aşağıdaki modellerden hangisi alınmalı?

1-)

2-)

Ryzen 5 7640hs. 4 nanometre ve avx-512 komut seti var. Ek olarak igpusu açık ara 80 yürütme birimli iris xeden daha güçlü.

Arkadaşım merhaba, anlamadığım nokta şu, benim attığım model ile arkadaşın attığın model aynı. Sen o model için 30k kazık demişsin. Benim attığım sitede aynı bilgisayar 34k.

Benim attığım modelin farklı bir durumu mu var, yoksa o model için 34k çok mu?

Arkadaşım merhaba, anlamadığım nokta şu, benim attığım model ile arkadaşın attığın model aynı. Sen o model için 30k kazık demişsin. Benim attığım sitede aynı bilgisayar 34k.

knk benim attığımda 4050 var senin attığında 4060 var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k fark var olağanüstü performans farkı falan lazım benim gözümde :D

Sizin attığınız uygun fiyatlı gayet.

Arkadaşlar merhaba, hayatınız güzellikler ile dolu olsun. Önümüzdeki hafta bir oyun laptobu almayi düşünüyorum, aynı zamanda da yazılım için kullanacağım. Ayrıca ufak da olsa düşük boyutlu videolarima render yapabilirim. Sizce bu saydığım şeyler için aşağıdaki modellerden hangisi alınmalı?

1-)

2-)
https://www.hpstore.com.tr/hp-victu...4hz-freedos-gumus-7z5z2ea?ref=akakce&v=1.18.1 burda 512gb ssd versiyonu 30500 hocam
https://www.n11.com/urun/hp-victus-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel burada da 28400

1-)

2-)
hocam 4060 varken işlemciyi apu olarak kullanacaksanız ryzen olan mantıklı ben i5 olanı kullanıyorum i5 performans testlerindede önde geekbench tek çekirdek hariç testler. i5 olandan memnunum ryzen ısınıyormu bilmem ama i5 ısınıyor bilginiz olsun 6 çekirdek avantajınız olur

hocam 4060 varken işlemciyi apu olarak kullanacaksanız ryzen olan mantıklı ben i5 olanı kullanıyorum i5 performans testlerindede önde geekbench tek çekirdek hariç testler. i5 olandan memnunum ryzen ısınıyormu bilmem ama i5 ısınıyor bilginiz olsun 6 çekirdek avantajınız olur
Hocam merhaba aynı modelin i5 13500H olanı mı var?

Birazcik bilgi verir misiniz?

Render kısmında i5 daha iyi olur diyenler var, bir de ryzen olanları daha çok ısınıyor diyenler de. Başınızı şişiriyorsam özür dilerim. 🙂

İlk defa yüksek fiyata bir bilgisayar alacağım ve parasını ailem ödeyecek. İstiyorum ki sağlam ve güzel bir şey olsun. Beni götürebildigi kadar götürsün.

Benimle i5 olaninin oyun fps ve sıcaklık değerli paylaşır mısınız?

Geri