Neler Yeni

Yardım Sizce İade etmelimiyim?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Doğukan Barut
Bu kulaklık bugün elime ulaştı ama baş konuş yaparak csgo tarzı oyun içlerinde konusurken baş konus tusuna başarken çızırtı sesi yapıyor ama ses iletiminde bir problem yok iade edeyim mi sizce?
kulaklığın normalde böyle bir sorunu var mı araştır knk, yoksa sana denk gelmişse iade et, amazon zaten herkes güvenilir diyo, iade et yeni alırsın ya da değişim iste

eutrias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
anime
Hocam kulaklık gibi eşyalar iade edilmiyor diye biliyorum hatta bizzat iade edemedim fakat beğenmediyseniz iade edilebilir diye düşünüyorum nasıl bir cızırtı v.s olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım.

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
Hijyen ürünü oldugundan dolayı iade almazlar

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu kulaklık bugün elime ulaştı ama baş konuş yaparak csgo tarzı oyun içlerinde konusurken baş konus tusuna başarken çızırtı sesi yapıyor ama ses iletiminde bir problem yok iade edeyim mi sizce?
Hocam kulaklık hijyen ürünü eğer arıza yok ise iade alınmaz muhtemelen.

mamır90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
irfan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kulaklık gibi eşyalar iade edilmiyor diye biliyorum hatta bizzat iade edemedim fakat beğenmediyseniz iade edilebilir diye düşünüyorum nasıl bir cızırtı v.s olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım.
kanka bas konus tusuna basınca ufak bir cızırtı yapıyor o an o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam kanka sağol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom