Bu kulaklık bugün elime ulaştı ama baş konuş yaparak csgo tarzı oyun içlerinde konusurken baş konus tusuna başarken çızırtı sesi yapıyor ama ses iletiminde bir problem yok iade edeyim mi sizce?
kulaklığın normalde böyle bir sorunu var mı araştır knk, yoksa sana denk gelmişse iade et, amazon zaten herkes güvenilir diyo, iade et yeni alırsın ya da değişim isteBu kulaklık bugün elime ulaştı ama baş konuş yaparak csgo tarzı oyun içlerinde konusurken baş konus tusuna başarken çızırtı sesi yapıyor ama ses iletiminde bir problem yok iade edeyim mi sizce?
Hocam kulaklık hijyen ürünü eğer arıza yok ise iade alınmaz muhtemelen.Bu kulaklık bugün elime ulaştı ama baş konuş yaparak csgo tarzı oyun içlerinde konusurken baş konus tusuna başarken çızırtı sesi yapıyor ama ses iletiminde bir problem yok iade edeyim mi sizce?
kanka bas konus tusuna basınca ufak bir cızırtı yapıyor o an o kadarHocam kulaklık gibi eşyalar iade edilmiyor diye biliyorum hatta bizzat iade edemedim fakat beğenmediyseniz iade edilebilir diye düşünüyorum nasıl bir cızırtı v.s olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım.
tamam kanka sağolHocam kulaklık gibi eşyalar iade edilmiyor diye biliyorum hatta bizzat iade edemedim fakat beğenmediyseniz iade edilebilir diye düşünüyorum nasıl bir cızırtı v.s olduğunu bilmediğim için yorum yapamayacağım.