Turknet e bakabilirsin altyapısı varsa cok yüksek hiz verebiliyor veya turkcell / superbox da düşünebilirsin 100 tl lik versiyonunda 10mbps downolad 6-7 upload veriyorduŞuanda Turknet kullanıyorum.5megabit indirme 1megabit yükleme alıyorum ve bu pakete 75TL veriyorum.Sizce 16megabit yükleme hızı veren ve fiyatı 92TL olan Türk Telekom a geçmek mantiklimi?
SuperBox alınacaksa full çekmesi lazım hattın. Çünkü Altayapıdan bağlanmıyor.Turknet e bakabilirsin altyapısı varsa cok yüksek hiz verebiliyor veya turkcell / superbox da düşünebilirsin 100 TL lik versiyonunda 10mbps downolad 6-7 upload veriyordu
Hat değerlerini paylaşırsan alabileceğin hızı söyleyebilirim. (Modem arayüzünden bakılıyor)Şuanda Turknet kullanıyorum.5megabit indirme 1megabit yükleme alıyorum ve bu pakete 75TL veriyorum.Sizce 16megabit indirme hızı veren ve fiyatı 92TL olan Türk Telekom a geçmek mantiklimi?
Pardon farketmemisim dalgındim da kusura bakma.Şuanda Turknet kullanıyorum zaten dostum
Aynen. Milleni.com 'da güzel bir sağlayıcıdır. Düşünebilirsin.SüperBox bana gereksiz pahalı geldi
Bende Turktelekom kullaniyorum 100 tl ye 24 mbps download 3 mbps upload veriyorlar ama bu coronadan dolayi upload im 6 şuandaturk Telekom kullanıyorum 15 mb dowlnad 0.6 uupload alıyorum ne yazıkki