örnek verir misin ?Hiçbir iphone modeli alınmaz bence
3000tl lik android 6-7k lık iphone ile kapışıyor
11 alSizce bu devirde fiyatına bakmadan özellik olarak İphone XR alınır mı ?
alacağımdan sormadım sadece insanların xr vs 11 e ekranı berbat alınmaz diyenler olursa biraz bunun nedenlerini seviyeli şekilde tartışmak için konu açtım11 al
bataryası iyi olabilir sonuçta sonra üretilen model geliştirilmesi normalbataryası bariz bir şekilde daha iyi face ıd daha gelimiş paslanmaz çelik yerine alüminyumdan kasası var ekranı ve arka camı daha sağlam işlemcisi daha gelişmiş hdr video özelliği bunlar bi fark bence
hangi android ve hangi konuda kapışıyor sağlamlık mıHiçbir iphone modeli alınmaz bence
3000tl lik android 6-7k lık iphone ile kapışıyor
face ıd daha hızlı ve daha geniş açılardan algılıyorbataryası iyi olabilir sonuçta sonra üretilen model geliştirilmesi normal
face id gelişmiş derken gelişmişten kastın ne
kasası paslanmaz çelik olsa ne olur aliminyum olsa ne olur her ikisi de sağlam malzemeler
arka camı daha sağlam diyorsun teslerle her ikisi de aynı yükseklikten düştüğünde kırılıyor
işlemcisi ve hdr videosuna bir şey diyemem tabi sürekli video çekip yayınlamıyorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi android ve hangi konuda kapışıyor sağlamlık mı
iphonelerin face id özelliklerinin hepsi aynı benceface ıd daha hızlı ve daha geniş açılardan algılıyor
kasa farkını kalite anlamında söylemiştim
Telefon artık 3 yıllık olmuş XR alınmaz eylülde 13ler çıktığında XR fiyatına 11 alırsın.ekrandaki sorun ne tam olarak ?
alacağımdan sormadımTelefon artık 3 yıllık olmuş XR alınmaz eylül 13ler çıktığında XR fiyatına 11 alırsın.
Aynı telefonu yakın bir arkadaşım kullanıyor, telefon çok güzel fakat boyutu fazla küçük eğer boyutu takıyorsanız almamanızı öneririm ama takmıyorsanız mutlaka alınSizce bu devirde fiyatına bakmadan özellik olarak İphone XR alınır mı ?
bana büyük geliyorAynı telefonu yakın bir arkadaşım kullanıyor, telefon çok güzel fakat boyutu fazla küçük eğer boyutu takıyorsanız almamanızı öneririm ama takmıyorsanız mutlaka alın