- Reaksiyon skoru
- 280
İnan o kadar test etmedim geldi malzeme kalitesi aşırı kalitesiz hissiyatı verdi direk iade ettim ama 1k alınır mı dersen kablosuz olduğu için alınır hafifÇok gıcırdıyor mu click sesleri tok mu
İnan o kadar test etmedim geldi malzeme kalitesi aşırı kalitesiz hissiyatı verdi direk iade ettim ama 1k alınır mı dersen kablosuz olduğu için alınır hafifÇok gıcırdıyor mu click sesleri tok mu
Yani kıyaslanmaz diye düşünüyorum VXr1 alırdım yerinde olsamWraithdekilere göre kalitesi daha mı kötü
iyzico %25 cashback varRampage miracle m2 ve claws nexus x1 hocam.
ulugames.com.tr
Bu mouselar uzun ömürlümüdüriyzico %25 cashback var
![]()
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
Şu ürün alınır mı kuponla 800 e geliyor.iyzico %25 cashback var
![]()
VXE R1 Serisi Wireless Mouse
VXE Dragonfly R1 Serisi VXE R1 *Ürün bilgileri üretici firmanın sitesinden alınmıştır.ulugames.com.tr
alınmaz hem pilli hem sensörü vs. kötüŞu ürün alınır mı kuponla 800 e geliyor.
![]()
HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Pulsefire Haste 2 Core Wireless Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlarwww.mediamarkt.com.tr
hor kullanmazsanız rahat götürürBu mouselar uzun ömürlümüdür
Wraithde r1 stoğu yok ulugamesten al iyzico %25 cashback ile daha uyguna alırsın r1se+ ın özelliklerine bakmıştım paw3395se kullanıyor 3370 den bile kötüEn mantıklısı Wraith sportdan almak o zaman
Şunun tasarımı çok hoşuma gitti, ben 8k 4k Hz aramıyorum zaten 1K yeter banaWraithde r1 stoğu yok ulugamesten al iyzico %25 cashback ile daha uyguna alırsın r1se+ ın özelliklerine bakmıştım paw3395se kullanıyor 3370 den bile kötü