Neler Yeni

Sizce kaç mbps almalıyım ?

H4EK3D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emir
Beyler altyapımız vdsl2 destekliyor ve şu konuda biraz takıldım. Evde 4 kişiyiz işte 4 telefon 2 bilgisayar ve 1 televizyon var tabii hepsi aynı anda çalışmıyor. Benim şu an ki internetim 16 mbps 0.5 upload adsl bir internet. Ben 24 mbps 6 upload alsam ping değelerim düşer mi yani birisi diyelim video izliyor telefondan bana ping girer mi oyun oynarken ? Biliyorum saçma biraz ama bizim evde biri oyun oynarken başka biri bir şey ile ilgilenemiyor :c Sizce 24 mbps mi 35 mbps mi ?

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Millenicom ve netspeed üzerinden altyapı sorgulayıp atar mısın

H4EK3D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Screenshot_1.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

netspeed sitesine giriş sağlayamıyorum şu anda

rtx 3090

80+ Silver
Beyler altyapımız vdsl2 destekliyor ve şu konuda biraz takıldım. Evde 4 kişiyiz işte 4 telefon 2 bilgisayar ve 1 televizyon var tabii hepsi aynı anda çalışmıyor. Benim şu an ki internetim 16 mbps 0.5 upload adsl bir internet. Ben 24 mbps 6 upload alsam ping değelerim düşer mi yani birisi diyelim video izliyor telefondan bana ping girer mi oyun oynarken ? Biliyorum saçma biraz ama bizim evde biri oyun oynarken başka biri bir şey ile ilgilenemiyor :c Sizce 24 mbps mi 35 mbps mi ?
tabii ki 35 ama para varsa altyapının desteklediği maks hızı al.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
İndirme yapamazsın 24 de. Diğerine lag girer direk. Ayrıca yüksek kalitede video da izleyemezsin. İmkanın varsa 35 al. Biz 2 kişi 24 kullanırken sıkıntı çekiyoruz

H4EK3D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
35mbps olanı seçmeniz daha iyi olur, ping altyapı kalitesine göre değişir, ben ADSL kullandığım zamanlarda csgo da 56-60 ping alıyordum şuan VDSL kullanıyorum 46 ping sabit
ya işte türk telekom 35mbps fiyatını çok veriyor o yüzden 24 alacağım gibi

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ya işte türk telekom 35mbps fiyatını çok veriyor o yüzden 24 alacağım gibi
türk telekomdan çıkamıyor musunuz? eğer taahhütün bitmesine az kaldıysa bekleyin taahhüt bitince millenicoma geçersiniz

Top Bottom