Neler Yeni

Sizce kaç mbps almalıyım ?

H4EK3D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emir
Beyler altyapımız vdsl2 destekliyor ve şu konuda biraz takıldım. Evde 4 kişiyiz işte 4 telefon 2 bilgisayar ve 1 televizyon var tabii hepsi aynı anda çalışmıyor. Benim şu an ki internetim 16 mbps 0.5 upload adsl bir internet. Ben 24 mbps 6 upload alsam ping değelerim düşer mi yani birisi diyelim video izliyor telefondan bana ping girer mi oyun oynarken ? Biliyorum saçma biraz ama bizim evde biri oyun oynarken başka biri bir şey ile ilgilenemiyor :c Sizce 24 mbps mi 35 mbps mi ?

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Millenicom ve netspeed üzerinden altyapı sorgulayıp atar mısın

H4EK3D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Screenshot_1.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

netspeed sitesine giriş sağlayamıyorum şu anda

rtx 3090

80+ Silver
Beyler altyapımız vdsl2 destekliyor ve şu konuda biraz takıldım. Evde 4 kişiyiz işte 4 telefon 2 bilgisayar ve 1 televizyon var tabii hepsi aynı anda çalışmıyor. Benim şu an ki internetim 16 mbps 0.5 upload adsl bir internet. Ben 24 mbps 6 upload alsam ping değelerim düşer mi yani birisi diyelim video izliyor telefondan bana ping girer mi oyun oynarken ? Biliyorum saçma biraz ama bizim evde biri oyun oynarken başka biri bir şey ile ilgilenemiyor :c Sizce 24 mbps mi 35 mbps mi ?
tabii ki 35 ama para varsa altyapının desteklediği maks hızı al.

CevizliCeviz

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Cevizli Ceviz
İndirme yapamazsın 24 de. Diğerine lag girer direk. Ayrıca yüksek kalitede video da izleyemezsin. İmkanın varsa 35 al. Biz 2 kişi 24 kullanırken sıkıntı çekiyoruz

H4EK3D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
35mbps olanı seçmeniz daha iyi olur, ping altyapı kalitesine göre değişir, ben ADSL kullandığım zamanlarda csgo da 56-60 ping alıyordum şuan VDSL kullanıyorum 46 ping sabit
ya işte türk telekom 35mbps fiyatını çok veriyor o yüzden 24 alacağım gibi

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ya işte türk telekom 35mbps fiyatını çok veriyor o yüzden 24 alacağım gibi
türk telekomdan çıkamıyor musunuz? eğer taahhütün bitmesine az kaldıysa bekleyin taahhüt bitince millenicoma geçersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,754
Üyeler
165,065
Son üye
Ahbaat
Top Bottom