Ahmet Sevinç
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,634
Ayrıca Hutbe'nin ne olduğu ile ilgili azıcık yapay zeka ile sohbet ettim ve hutbenin hem ayet hem de imamın yorumu , öğütü kısmından oluştuğunu gördüm ve imamların öğüdü " hadis " lerdende beslenebilirmiş. Açıkçası ben Cemre demirel'im Yer6 videosu ile hadis ve tasavvufi'ye olan inancımı başlamadan bitirmiş bulunmaktayım , tek tercihim kuran ( hadislerin bazılarında neler olduğunu biliyorsunuz ) İşte imamda Hadisten beslenip " bence " yanlış yorum yapabilir oda bunlardan biri . Ayrıca onlarından yanlış veya saptırılmış yorum yapma olanağı var o yüzden katılmıyorum , bence ayet okunulmalı ben ne anlam çıkarıyorsam ona uymalıyım adam akıllı
Yorumlardaki bazı insanlar "müslümanım rahatsız olmuyorum" demiş , Ulan ne alakası var Ben rahatsız olsam , yoruma karşı çıksam kafir mi oluyorum? Bakın arkadaşlar zamanında birileride rahatsız olmuşki yeni mezhepler çıkmış ama yok din adamı ne derse doğrudur aman bir şey diyip günaha girmeyelim kafası var ne alakysa. Resmen yorumlarda videoda algı üzerine kurulu