Neler Yeni

Sizce kadın ortamlarına gitmemeli miyim?

18 yaşındayım içine kapanık biriyim hiç arkadaşım yok hep evdeyim annem bazen baba tarafımdan yengelerimle büyük kız kuzenlerimle vs parka pikniklere vs gidiyor hep benide yanında götürüyor her seferinde geçen gün parka gittik bunlarla annem benide götürdü ve ortamda hiç erkek yok benden başka bana biraz sıkıcı da geliyor aslında onların ortamı. Sizce kadın ortamlarına artık gitmemeli miyim?

Berkarda

80+ Silver
18 yaşındayım içine kapanık biriyim hiç arkadaşım yok hep evdeyim annem bazen baba tarafımdan yengelerimle büyük kız kuzenlerimle vs parka pikniklere vs gidiyor hep benide yanında götürüyor her seferinde geçen gün parka gittik bunlarla annem benide götürdü ve ortamda hiç erkek yok benden başka bana biraz sıkıcı da geliyor aslında onların ortamı. Sizce kadın ortamlarına artık gitmemeli miyim?
Gitme ben de misafirleğe gidiyorum diyorlar okuyun okuyun sanki okusam iş bulacağım :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi çocuğu sigara içiyor onu bunu içiyor ve bende 3-5 cm uzun oğlum ye diyor spor yap aramızda 3 ay var ve basketbol falan hiçbir yaptığı da yok. böyle sorular soruluyorsa git hasta olmuş gibi davran

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Gitme ben de misafirleğe gidiyorum diyorlar okuyun okuyun sanki okusam iş bulacağım :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi çocuğu sigara içiyor onu bunu içiyor ve bende 3 cm uzun oğlum ye diyor spor yap aramızda 3 ay var ve basketbol falan hiçbir yaptığı da yok. böyle sorular soruluyorsa git hasta olmuş gibi davran
Ben gitmeyince de bu sefer kadınlar hakkımda konuşuyorlar bana sen hiç evden çıkmıyorsun senin hiç arkadaşın yok gibi şeyler söylüyorlar

Berkarda

80+ Silver
Ben gitmeyince de bu sefer kadınlar hakkımda konuşuyorlar bana sen hiç evden çıkmıyorsun senin hiç arkadaşın yok gibi şeyler söylüyorlar
Ben de anlamıyorum bunları telefonun kulaklık varsa kulaklığında müzik dinle o öyle mi bak bizde şöyle yap caz gerçekten mi yok artık gibi boş şeyler dinleme eğer bir şey derlerse sevdiği müziği söyle sen dinlerken ben karışıyor muyum de lafı sok.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de anlamıyorum bunları telefonun kulaklık varsa kulaklığında müzik dinle o öyle mi bak bizde şöyle yap caz gerçekten mi yok artık gibi boş şeyler dinleme eğer bir şey derlerse sevdiği müziği söyle sen dinlerken ben karışıyor muyum de lafı sok.
Telefonum var ama dışarıda internetim yok ev dışında bu yüzden dışarıda müzik dinleyemiyorum kadın ortamı sıkıcı hiç erkek yok muhabbetleri de sıkıcı zaten normal dedikodu muhabbetleri falan

Berkarda

80+ Silver
Telefonum var ama dışarıda internetim yok ev dışında bu yüzden dışarıda müzik dinleyemiyorum kadın ortamı sıkıcı hiç erkek yok muhabbetleri de sıkıcı zaten normal dedikodu muhabbetleri falan
çılgınlık yapıp telefona müzik indirebilirsin

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,651
İsim
uwu
Bende kız ortamını sevmiyorum burda çok kız var erkek az Kürtler maşallah bol kız yapmışlar güzel kızlar ama 30dk Max sohbet edilir sarmıyor gerisi ama arkadaş ortamı saatler geçer ama hala ilk dk daki gibi sarar

Kara*

80+ Silver
Kanka o bildiğin +45 kocakarı ortamı olmuş kuzenin var falan diye boşa neden gidiyorsun, o muhabbetler seni sarmaz. Her seferinde seni bozmak isterler arkadaşı yok, işi yok gücü yok, diye ölümüne bu dedikoduyu devam ettirirler. Özetle gitme sevmiyorsan direk konuşmayı kesmeni öneriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,781
Üyeler
168,032
Son üye
IG11
Top Bottom