Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Demek attığın an denk geldim sorun yokEvet farklı bir monitörle karıştırmışım editledim aslın da hemen
Demek attığın an denk geldim sorun yokEvet farklı bir monitörle karıştırmışım editledim aslın da hemen
Görmesem daha iyi 10k neASUS 27″ ROG STRIX XG279Q-W 1ms 170hz G-Sync 2K Gaming Monitör
Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Standart Full HD (1920 x 1080)…www.gaming.gen.tr
Orası öyle de çok hoşuma gitti be şeytan dürtüyor valla al diyeKazık tabii ki, Odyssey g7 var daha ucuza.
bu fiyata yada biraz fazlasına 4k varASUS 27″ ROG STRIX XG279Q-W 1ms 170hz G-Sync 2K Gaming Monitör
Kampanya Detayları: Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi almak için https://www.asus.com/tr/content/asus-offers-adobe-creative-cloud/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Standart Full HD (1920 x 1080)…www.gaming.gen.tr
Link var mıbu fiyata yada biraz fazlasına 4k var
Link var mı
Hertz ve çözünürlük önemli benim içinGIGABYTE M28U 28" 144Hz 1ms HDMI DP USB-C FreeSync Premium Pro KVM HDR400 UHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE M28U 28" 144Hz 1ms HDMI DP USB-C FreeSync Premium Pro KVM HDR400 UHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile M28U ITOPYA'dawww.itopya.com
7k dan başlayanlar var ama onlar 60 hz
ben alıyorum ama zengin değilim asgri ücretle geçiniyorum kötüsünüde almam hiç bi zamanböyle şeylere para verip alan zengin evlatları var mı 10k monitör
Mesaj otomatik birleştirildi:
o 10kya çok güzel monitörler alınır mesela 32 inc 240 hz samsung odyssey g7 var
benim içinde önemli bende 4k 144 hz alacağım 4080 li sistem fiyatları belli olsun eldeki pc yi satar üstüne para ekler alırımHertz ve çözünürlük önemli benim için
al almasına da o monitör 10k hak etmiyorben alıyorum ama zengin değilim asgri ücretle geçiniyorum kötüsünüde almam hiç bi zaman
napalım en düşük 4k 144 hz o var diğerleri 20k falanal almasına da o monitör 10k hak etmiyor