bende var omni dsl fazlasına kesinlikle gerek yok yukardan babam annem bağlı birde ben bağlıyım 3 kişiyi çok rahat çekiyor kuzenimde 6 kişiler bundan var yine çok rahat çekiyor 100/8 internet çok rahat veriyor tavsiye ederimarkadaşlar bana çok maliyet çıkarmiycak bir router ihtiyacım vardı evde malum herkezde bulunan türktelekom beyaz olan şu dandik modemden var
299 liraya aldığım şeye bak yatacak yeriniz yok..bende var omni dsl fazlasına kesinlikle gerek yok yukardan babam annem bağlı birde ben bağlıyım 3 kişiyi çok rahat çekiyor kuzenimde 6 kişiler bundan var yine çok rahat çekiyor 100/8 internet çok rahat veriyor tavsiye ederim
knk bizde evde 3 kişiyiz ama 2 pc bağlı internete + 3 telefon de birde tv 6 adet ürün bağlı ve modem evin diğer ucunda buyüzden çekim problemleride yaşıyorduk ve bnde gidip bunu aldım biraz araştırıp 50-7 lik bir internet var bizde modem değişimden sonra daha iyi bir deneyim yaşamak dileyiyle tabikide modem değişilmiycekte sadece ethernet kablosu aracılıyla routher olarak kullanıcam kendi odamda olucak odam hemen yanı televizyon odasıbende var omni dsl fazlasına kesinlikle gerek yok yukardan babam annem bağlı birde ben bağlıyım 3 kişiyi çok rahat çekiyor kuzenimde 6 kişiler bundan var yine çok rahat çekiyor 100/8 internet çok rahat veriyor tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
299 liraya aldığım şeye bak yatacak yeriniz yok..
kablosuz olarak yüksetme olması lzm diye biliyorum ama bence en iyisi kablolu uzatmak alabileceğin en iyi performans almış alıyorsun ve seni üzmemiş olurBende de zyxel modem var. Salona, balkona yetişmiyor internet. Bunu alsam kablosuz şekilde uzatma şansım olur mu acaba?
direk eski modem yerine bunu taksan daha çok performans alırsın bu arada senin yaptığın saçma biraz o dandik modemden iyi modeme güç vermeye çalışmakknk bizde evde 3 kişiyiz ama 2 pc bağlı internete + 3 telefon de birde tv 6 adet ürün bağlı ve modem evin diğer ucunda buyüzden çekim problemleride yaşıyorduk ve bnde gidip bunu aldım biraz araştırıp 50-7 lik bir internet var bizde modem değişimden sonra daha iyi bir deneyim yaşamak dileyiyle tabikide modem değişilmiycekte sadece ethernet kablosu aracılıyla routher olarak kullanıcam kendi odamda olucak odam hemen yanı televizyon odası
knk çok bir verim düşmüş olmaz çünkü bir nevi ethernetten alıyorsun ve çok hızlı bir internetimde yok yani evde tivibu var türktelekom dışındaki modemlerde çalışmıyor diye biliyorum türktelekom uşde kendi ürünlerini kullanmaya zorluyordirek eski modem yerine bunu taksan daha çok performans alırsın bu arada senin yaptığın saçma biraz o dandik modemden iyi modeme güç vermeye çalışmak
Benim odam, salona yada koridora kablo çekmek çok elverişli değil malesef. Fişe taktığında interneti %100 olmasa da %70i kadarını dağıtacak bir cihaz lazım.( İnternet 35mbps)kablosuz olarak yüksetme olması lzm diye biliyorum ama bence en iyisi kablolu uzatmak alabileceğin en iyi performans almış alıyorsun ve seni üzmemiş olur
knk koyucağın uzaklıktan nekadar çekim mesafesi olucağına boğlı bence siz direk benim gibi router değilde modem olarak kullanın memnun kalmazsanız bu şekilde router olrak kullanın benim modem bugün gelicek geldiğindede sizi bilgilendiririm birazcıkBenim odam, salona yada koridora kablo çekmek çok elverişli değil malesef. Fişe taktığında interneti %100 olmasa da %70i kadarını dağıtacak bir cihaz lazım.( İnternet 35mbps)
İyi olur açıkcası. Dediğin gibi direk modemi değiştiririm Kullanmaya başlayınca bilgilendirirsen sevinirimknk koyucağın uzaklıktan nekadar çekim mesafesi olucağına boğlı bence siz direk benim gibi router değilde modem olarak kullanın memnun kalmazsanız bu şekilde router olrak kullanın benim modem bugün gelicek geldiğindede sizi bilgilendiririm birazcık
çekim mesafesi vb. gibi şeyleri buraya yazarım
tmm dır şuanda okuldayım okuldaki pc den yazıyorum eve gidince gelmiş olursa bilgilendirme yaparım inşallah gelmişdir yoksa yarına kalırİyi olur açıkcası. Dediğin gibi direk modemi değiştiririm Kullanmaya başlayınca bilgilendirirsen sevinirim
Sorun değil, bekleriz. İyi dersler sanatmm dır şuanda okuldayım okuldaki pc den yazıyorum eve gidince gelmiş olursa bilgilendirme yaparım inşallah gelmişdir yoksa yarına kalır
knk eve geldim kuralı 2-3 saat oluyor ve bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama bilgisayardan panale giremiyorum ama şuanlık gerek yok desteği arayıp çözerim muhtyemelen destek iyi diyorlar ben kendi odama gelne pc de kullandığım ethernet kablosunu takıtım ve altında şifresi yazıyor bağlandım ve direk kurulum ekranına attı beni bende kurdum ilk başta 1-2 kere hata verdi neden bilmiyorum modeme reset attım düzeldi modemi kurdum güncelleme yaptı ve şuanda kullanıyorum modem pc kasasınız üstünde pc ye internet kablosu kalmadı diye modemden kısa kablo çektim pc ye şuanda 2 cihaz bağlı 1 pc 1 ben evdekiler bağlı değil şuan 2 cihaz bağliyken evet vayır cayır ve internetin en sevdiğim yanı ping değerleri cidden düşük yani 10 m uzaklaşıyorum arada duvar var pc de pin 16 telefondada 16 o yandan çok iyi ben şahsen şuan memnunum ilerde bakıcaz ben kendi şahsım için aldım yani max 5 kişi fln kullanır diye :d misafir fln yada ailedekiler full buna çöke bilir onlar bilmiyor gizli :ddDDD ama tabikide arada okadar 15metre ethernet kablosu var ve dandik modemden geliyor internet illa performans düşüyor bence en mantıklısı direk modem olarak kullanmak siz öyle yapın üzülmezsiniz çekim mesafesi türktelekom vermiş olduğu beyaz modemden iyi denicek seviyede ping değerleri tabikide çok daha iyi çok uzun menzil istiyorsan önermem ama benim için internet hızlansın 2-3 kişi girdikten sonra kasmasın işte ping düşük olsun diyorsan direk gözün kapalı al müşteri hizmetlerinide herkes memnun kalmış modem yazınca en üstlerde çıkan bir marka ve birçok insan bile almış alanlar memnun bende memnunm ve 10-20 kişi bağlansa bile üzmiycek modem benceSorun değil, bekleriz. İyi dersler sana