Neler Yeni

Sizce Korona Olmuşmuyumdur

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Merhaba 2-3 gün önce sınıfta pencere açıktı havalarda aniden soğudu biliyorsunuz bende sırtımdan biraz soğuk hava yedim diğer gün boğazım ağrıyordu ama bir kızarıklık ve ya şişme falan yoktu dün ise burnum tıkandı ama çok fazla akmıyordu bu sabah hiç akmıyor ama burnum tıkalı akşama doğru koku almam gitti hala limon vesaire yediğim zaman tadını alıyorum daha önce korona olduğumda bir gün öncesinde bel ağrısı inanılmaz bir baş ağrısı olmuştu ve yediğim her şeyi kusmuştum şu an hiçbiri yok sadece burnum tıkalı ve koku alamıyorum ben hava geçişine bağlıyorum olayı sizce korona olmuş muyumdur böyle belirtiler gösterip pozitif çıkan var mı aramızda?

Bura.K

80+ Silver
Merhaba 2-3 gün önce sınıfta pencere açıktı havalarda aniden soğudu biliyorsunuz bende sırtımdan biraz soğuk hava yedim diğer gün boğazım ağrıyordu ama bir kızarıklık ve ya şişme falan yoktu dün ise burnum tıkandı ama çok fazla akmıyordu bu sabah hiç akmıyor ama burnum tıkalı akşama doğru koku almam gitti hala limon vesaire yediğim zaman tadını alıyorum daha önce korona olduğumda bir gün öncesinde bel ağrısı inanılmaz bir baş ağrısı olmuştu ve yediğim her şeyi kusmuştum şu an hiçbiri yok sadece burnum tıkalı ve koku alamıyorum ben hava geçişine bağlıyorum olayı sizce korona olmuş muyumdur böyle belirtiler gösterip pozitif çıkan var mı aramızda?
Soğuk algınlığı da olabilir virüsde olabilir. En iyi yol test yaptırmak. Net bir şey söylemek imkansız.

Akiran

80+ Silver
Koku alma duyusu gitti ise korona olmuş olabilirsin. Bence bir test yaptır.

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Soğuk yedim demişsiniz bence grip olmuşsunuz.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Koku alma duyusu gitti ise korona olmuş olabilirsin. Bence bir test yaptır.
acaba yarın sabahı mı beklesem diyorum sadece bir belirti ile yapmak pek mantıklı gelmedi bana açıkcası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğuk yedim demişsiniz bence grip olmuşsunuz.
evet hocam sınıdta cam açıktı bende t-shirt ile oturuyordum son ders üstüme sweat attım ama geç kaldım diye düşünüyorum doktor istersen test yaptır demişti ya da ateş falan olmasını da bekleyebilirsin demişti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğuk algınlığı da olabilir virüsde olabilir. En iyi yol test yaptırmak. Net bir şey söylemek imkansız.
Sanırım yarın sabahı bekleyeceğim olmazsa gidip test yapıcam tat hala alıyorum çünkü bana zaten koku olmayıp tat olması çok mantıksız geliyor eklemde başda ağrı falan da yok

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
bu havada pencere açık uyumuşsan üşütmüşsündür bence ama yinede test yaptırmak lazım tabii

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu havada pencere açık uyumuşsan üşütmüşsündür bence ama yinede test yaptırmak lazım tabii
bence de hocam yarın gidip test yaparım ciddiye almak lazım sabah yine koku alamazsam giderim

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc
Top Bottom