Neler Yeni

Yardım Sizce Lenovanın Bu Laptopu Alınır Mı (4050)

Emsal

80+ Silver
1704275980066.png

Emsal

80+ Silver
Hocam hem sizin için hem de bu konudan yararlananlar olur onun için atmak istedim

inşaallah güzel bir karar verirsiniz benim bilgim bu kadar kullanmadım da ürünü kefil olamam yani:)

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,676
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
@B1L0 sizin dediğiniz sistem bu mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca sizce marka kalitesi olarak acer mı lenovo mı
Evet arkadaşın attığı. Marka bazında lenovo ama şu an konuşulan modeller arasında acer nitro 16 daha önde bana kalırsa.
Benim sıralamam
Nitro 16 = lenovo loq > nitro 5
Ben işaretlerin yerini değiştirirdim. Loqu nitro 5den ayıran spesifik bir özellik görememiştim fakat nitro 16yı onlardan ayıran özellikler mevcut.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
PichHasso
Hocam hem sizin için hem de bu konudan yararlananlar olur onun için atmak istedim

inşaallah güzel bir karar verirsiniz benim bilgim bu kadar kullanmadım da ürünü kefil olamam yani:)
teşekkür ederim gerçekten her şey için lenovayı sipariş ettik

Evet arkadaşın attığı. Marka bazında lenovo ama şu an konuşulan modeller arasında acer nitro 16 daha önde bana kalırsa.

Ben işaretlerin yerini değiştirirdim. Loqu nitro 5den ayıran spesifik bir özellik görememiştim fakat nitro 16yı onlardan ayıran özellikler mevcut.
pc yi alacağımız kişi ram yükseltmesi ile uğraşmak istemedi biraz da lenovo takıntısı vardı o konuda ısrarcı oldu bende acer da ısrarcı oldum ama o hangisini isterse onu alsın dedik lenovo loq'u tercih etti teşekkür ederim yine de ama ben olsam nitro 16 alır ram yükseltirdim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,676
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
teşekkür ederim gerçekten her şey için lenovayı sipariş ettik

pc yi alacağımız kişi ram yükseltmesi ile uğraşmak istemedi biraz da lenovo takıntısı vardı o konuda ısrarcı oldu bende acer da ısrarcı oldum ama o hangisini isterse onu alsın dedik lenovo loq'u tercih etti teşekkür ederim yine de ama ben olsam nitro 16 alır ram yükseltirdim
Hayırlı olsun o zaman ne diyelim.

Emsal

80+ Silver

Hocam nitro 16 400 nit parlaklık değerine
Loq 350 nitro 5 250 nit yanlış bakmadıysam böyle gözüküyor ondan lenovo yı öne çektim ben

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,676
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam nitro 16 400 nit parlaklık değerine
Loq 350 nitro 5 250 nit yanlış bakmadıysam böyle gözüküyor ondan lenovo yı öne çektim ben
Nite bakıp da eşit demem ya, > > sıralasan yine okey de loq ile 100srgb ekranlı, sıvı metal soğutmalı cihaz falan eşit olamaz bence.

Emsal

80+ Silver
Nite bakıp da eşit demem ya, > > sıralasan yine okey de loq ile 100srgb ekranlı, sıvı metal soğutmalı cihaz falan eşit olamaz bence.
Tamam 16 üste koyayım:)

Ama bahsettiğimiz modellere işlemci farkı da vardı genel manada nitro 16 önde ama bu modeller arasında fiyat -işlemci-ram ile beraber sıralamamı yaptım genel olmuş gibi oldu düzelttim şimdi

• Muhteşem
Reaksiyonlar: B1L0
Top Bottom