Evet arkadaşın attığı. Marka bazında lenovo ama şu an konuşulan modeller arasında acer nitro 16 daha önde bana kalırsa.@B1L0 sizin dediğiniz sistem bu mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca sizce marka kalitesi olarak acer mı lenovo mı
Ben işaretlerin yerini değiştirirdim. Loqu nitro 5den ayıran spesifik bir özellik görememiştim fakat nitro 16yı onlardan ayıran özellikler mevcut.Benim sıralamam
Nitro 16 = lenovo loq > nitro 5
teşekkür ederim gerçekten her şey için lenovayı sipariş ettikHocam hem sizin için hem de bu konudan yararlananlar olur onun için atmak istedim
inşaallah güzel bir karar verirsiniz benim bilgim bu kadar kullanmadım da ürünü kefil olamam yani
pc yi alacağımız kişi ram yükseltmesi ile uğraşmak istemedi biraz da lenovo takıntısı vardı o konuda ısrarcı oldu bende acer da ısrarcı oldum ama o hangisini isterse onu alsın dedik lenovo loq'u tercih etti teşekkür ederim yine de ama ben olsam nitro 16 alır ram yükseltirdimEvet arkadaşın attığı. Marka bazında lenovo ama şu an konuşulan modeller arasında acer nitro 16 daha önde bana kalırsa.
Ben işaretlerin yerini değiştirirdim. Loqu nitro 5den ayıran spesifik bir özellik görememiştim fakat nitro 16yı onlardan ayıran özellikler mevcut.
Hayırlı olsun o zaman ne diyelim.teşekkür ederim gerçekten her şey için lenovayı sipariş ettik
Mesaj otomatik birleştirildi:
pc yi alacağımız kişi ram yükseltmesi ile uğraşmak istemedi biraz da lenovo takıntısı vardı o konuda ısrarcı oldu bende acer da ısrarcı oldum ama o hangisini isterse onu alsın dedik lenovo loq'u tercih etti teşekkür ederim yine de ama ben olsam nitro 16 alır ram yükseltirdim
Hocam nitro 16 400 nit parlaklık değerineEvet arkadaşın attığı. Marka bazında lenovo ama şu an konuşulan modeller arasında acer nitro 16 daha önde bana kalırsa.
Ben işaretlerin yerini değiştirirdim. Loqu nitro 5den ayıran spesifik bir özellik görememiştim fakat nitro 16yı onlardan ayıran özellikler mevcut.
Nite bakıp da eşit demem ya, > > sıralasan yine okey de loq ile 100srgb ekranlı, sıvı metal soğutmalı cihaz falan eşit olamaz bence.Hocam nitro 16 400 nit parlaklık değerine
Loq 350 nitro 5 250 nit yanlış bakmadıysam böyle gözüküyor ondan lenovo yı öne çektim ben
Tamam 16 üste koyayımNite bakıp da eşit demem ya, > > sıralasan yine okey de loq ile 100srgb ekranlı, sıvı metal soğutmalı cihaz falan eşit olamaz bence.