- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bence bu fiyata nitro 16 daha mantıklı, srgb ekranı ve sıvı metal soğutması ile öne çıkıyor. 12500h nitro 5 de olabilir işlemcisi daha iyi.
bu bütçede nitro 16 olarak r5 7535hs var. aslında o alınabilir sırf soğutması için ama işlemci biraz geride kalıyor.Bence bu fiyata nitro 16 daha mantıklı, srgb ekranı ve sıvı metal soğutması ile öne çıkıyor. 12500h nitro 5 de olabilir işlemcisi daha iyi.
watt ile bağımsız zaten daha iyi. ama nitro 16 soğutması başarılı.13420h işlemci olarak daha iyi.
13420h 45 watt, 7535hs 35 watt
Hocam işlemcisi bu fiyat bandı için gayet iyi
Ekran ve malzeme kalitesi bu fiyat bandı için iyi
Watt değeri bir tık düşük ancak 4050 için çoğu kişi bu değerin üstüne çıkamayacağını söylüyor
Daha iyisi varsa @HesaplıBilgi @NaberlaneNEsbAtUr @B1L0 arkadaşlar bilir
bu dursun kenarda
o dediğiniz ürünün linki var mı acabaBence bu fiyata nitro 16 daha mantıklı, srgb ekranı ve sıvı metal soğutması ile öne çıkıyor. 12500h nitro 5 de olabilir işlemcisi daha iyi.
dediğiniz ürünün linki var mıbu bütçede nitro 16 olarak r5 7535hs var. aslında o alınabilir sırf soğutması için ama işlemci biraz geride kalıyor.
attım.bu dursun kenarda
o dediğiniz ürünün linki var mı acaba
dediğiniz ürünün linki var mı
@B1L0 sizin dediğiniz sistem bu muACER Nitro 16 An16-416 Amd Ryzen 5 7535hs 8 Gb 512 Gb Ssd Rtx 4050 6 Gb Freedos 16" Wuxga 165 Hz Taş Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Nitro 16 An16-416 Amd Ryzen 5 7535hs 8 Gb 512 Gb Ssd Rtx 4050 6 Gb Freedos 16" Wuxga 165 Hz Taş yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
attım.
ayrıca sizce marka kalitesi olarak acer mı lenovo mı@B1L0 sizin dediğiniz sistem bu mu
bu segmentte genelde yakınlar ama acer daha iyi. birde acer 8gb ram ile geliyor ekstra bir adet daha 8gb gerek.@B1L0 sizin dediğiniz sistem bu mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca sizce marka kalitesi olarak acer mı lenovo mı
yapması çok kolay ama bütçe konusunda sıkıntı olabilir.işte o 8 gbn ram ekleme mevzusu göze geliyor ya
loq larda 60hz ekran seçeneği varmış sizin attığınız modelde bulamadım kaç hz olduğunu.Benim sıralamam
Nitro 16 = lenovo loq > nitro 5
Benim sıralamam
Nitro 16 = lenovo loq > nitro 5
eğer 60 hz ise sıkıntı bu arada :/loq larda 60hz ekran seçeneği varmış sizin attığınız modelde bulamadım kaç hz olduğunu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
epey 144hz olarak gösteriyor.
büyük ihtimal 144hz.eğer 60 hz ise sıkıntı bu arada :/
bizim bir abimize alıcaz bunu ve acer de alıp ram takmak ile uğraşamam falan dedi o yüzden lenovayı tercih etti ama ekranı öyleyse gerçekten de sıkıntı