sihirdar vadisinde master yi oynuyorum zümrüte çıkıcağım orman karakterleri biraz daha rahat tabi ekip varsa, yok ise sıkıntı ama platin zor değilAltın 4'üm, tek oynuyorum, pek iyi oynamıyorum, ama mental olarak sağlam olduğumu düşünüyorum, flame atmıyorum.
Olursun ne var platinde yüksek bir lig değil kiAltın 4'üm, tek oynuyorum, pek iyi oynamıyorum, ama mental olarak sağlam olduğumu düşünüyorum, flame atmıyorum.
Şu aramı nasıl sıkılmadan oynuyorsunuz anlamıyorumsihirdar vadisinde master yi oynuyorum zümrüte çıkıcağım orman karakterleri biraz daha rahat tabi ekip varsa, yok ise sıkıntı ama platin zor değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela az önce ARAM oynadım ekip yoksa harbi sorun oluyor zaten bana gelen karakter mükemmel olduğu için asist lordu oldum
Alıntıyı görüntüle
Nasus ile rahat olursun ben zümrüt yapıp saldım oyunuAltın 4'üm, tek oynuyorum, pek iyi oynamıyorum, ama mental olarak sağlam olduğumu düşünüyorum, flame atmıyorum.
Plat zümrüt elmasa da çıksan çok bişi değişmeyecek. Master’ım yine bişi değişmiyo mental olarak iyi oyun değil. Oyna keyfine bak yeter küme falan boş işAltın 4'üm, tek oynuyorum, pek iyi oynamıyorum, ama mental olarak sağlam olduğumu düşünüyorum, flame atmıyorum.