Neler Yeni

Sizce LoL'de platin olabilir miyim?

Tutulma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serap
Altın 4'üm, tek oynuyorum, pek iyi oynamıyorum, ama mental olarak sağlam olduğumu düşünüyorum, flame atmıyorum.

1905

80+ Silver
olursun niye olamayasın ?

1905

80+ Silver
özgüvenlik bi durum yok hocam doğru oynarsanız plat çok kolay elo bence. 1-2 yıldır oynamıyorum ama şuan yüklesem 2 haftaya çıkarım en fazla. map kontrolüne önem gösterin düşük elolarda genelde problem bu oluyor. hangi koridorda oynuyorsun ?

Altın 4'üm, tek oynuyorum, pek iyi oynamıyorum, ama mental olarak sağlam olduğumu düşünüyorum, flame atmıyorum.
sihirdar vadisinde master yi oynuyorum zümrüte çıkıcağım orman karakterleri biraz daha rahat tabi ekip varsa, yok ise sıkıntı ama platin zor değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela az önce ARAM oynadım ekip yoksa harbi sorun oluyor zaten bana gelen karakter mükemmel olduğu için asist lordu oldum
1741455331865.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Oğuzhan
sihirdar vadisinde master yi oynuyorum zümrüte çıkıcağım orman karakterleri biraz daha rahat tabi ekip varsa, yok ise sıkıntı ama platin zor değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

mesela az önce ARAM oynadım ekip yoksa harbi sorun oluyor zaten bana gelen karakter mükemmel olduğu için asist lordu oldum
Alıntıyı görüntüle
Şu aramı nasıl sıkılmadan oynuyorsunuz anlamıyorum

SECA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Selim Çetin
Kardeşim sen herhalde hiç csde silver olmamışsın kendine pek güvenin yok sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın sevgiler

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nasus ile rahat olursun ben zümrüt yapıp saldım oyunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Kağan
Plat zümrüt elmasa da çıksan çok bişi değişmeyecek. Master’ım yine bişi değişmiyo mental olarak iyi oyun değil. Oyna keyfine bak yeter küme falan boş iş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,224
Üyeler
169,549
Son üye
terso41
Top Bottom