Mezuna kalacaksan al.Ünide yazılım okumak istiyorum ve laptoplar aşırı pahalı onun yerine abdullah abinin yaptığı sistemi alsam mantıklı mı ge büyük ihtimalle mezuna kalıcam
mezun adama oyun diyor. daşlayın bunu.Mezuna kalacaksan al.
Oyunda oynarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
1,5 sene sonra kim öle kim kala.
Olm benim 4. Mezunum arada 2 tane 2 yıllık okudum bu sene 4 yıllık bölüm için dgs ye gircem bu işin kitabını yazdım ben.mezun adama oyun diyor. daşlayın bunu.
Arada ya onu demek istedi galiba
Anlıyorum yani zaten sınav senesi olduğum için ve mezuna kalacağım için evden oek çıkacağımı sanmıyorum mesela ileride satadabilirim bunu dimibu arada öğrenme aşamasında kesinlikle laptop. bende full stack developer olarak çalışıyorum. öğrenme aşamasında laptopu alıp birilerine danışmak her zaman güzel oluyordu. hatta birlikte kodlama gibi etkinlikler oluyor onlarada katılırsın.
bu sene dgsye bende giricem aöf için.Olm benim 4. Mezunum arada 2 tane 2 yıllık okudum bu sene 4 yıllık bölüm için dgs ye gircem bu işin kitabını yazdım ben.
Anlıyorum yani zaten sınav senesi olduğum için ve mezuna kalacağım için evden oek çıkacağımı sanmıyorum mesela ileride satadabilirim bunu dimi
Geçen sene girdim 0 çalışma ile mattan 24 yaptımbu sene dgsye bende giricem aöf için.
Evet satarsınAnlıyorum yani zaten sınav senesi olduğum için ve mezuna kalacağım için evden oek çıkacağımı sanmıyorum mesela ileride satadabilirim bunu dimi
Geçen sene girdim 0 çalışma ile mattan 24 yaptım
Türkçe işaretlemedim.
Kural varmış puanım hesaplanmadı.
O kadar takip etmedim sen anla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet satarsın