Neler Yeni

sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
hocam zaten dedim basit bir daire merkezde falan da değil hadi daha uzakta köy gibi yerlerde olsun yine 4 bin TL geriye kalan 4 bin TL ile 2 kişi bir ayda nasıl geçinecek . 4 kişilik yoksulluk sınırı 30 bin TL kira da dahil değilidir zannediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

30000 TL 1358 euro
Diğer ev üyeleride çalışsın o zaman?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
işsizlik diye de bir gerçek var...
çoğu kişi aynı işi yapmak istediği için işssizlik olabilir mi? gençlerdede iş beğenmezlik var bilmem biliyor musun? ağır işlerde kimse çalışmak istemiyorlar mecbur mülteciler geliyo ülkemişze ne yazıkki

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar toplama / pixel art
çoğu kişi aynı işi yapmak istediği için işssizlik olabilir mi? gençlerdede iş beğenmezlik var bilmem biliyor musun?
ben garsonluk yapıyorum yazın babam hakim her ayın sonu bizim evimizde bile ucu ucuna çıkıyor 2002 yıllarında aldığı maaş ile şimdikini karşılaştırsak arada uçurum bir fark oluyor

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
hE Biliyım mühendis adam neden kasiyerlik yapsın?
niye yapmasın? ayıp mı? çoğunluk aynı bölümü okursa zaten normal o yüzsden mecburiyetten tutan yok isterseniz gidebilirsiniz çok özendiğiniz gavur ülkelere biz devleti yedürmeyüz !!!

@arturo keşke cevap verebilsen gülücük atacağına

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
kimsenin dini inancına lafım yok ama bir devlet din ile yönetilirse olucak bu " buna da şükür " diyerek nereye kadar? soğan 30 tl olmuş ...

arturo

80+ Silver
niye yapmasın? ayıp mı? çoğunluk aynı bölümü okursa zaten normal o yüzsden mecburiyetten tutan yok isterseniz gidebilirsiniz çok özendiğiniz gavur ülkelere biz devleti yedürmeyüz !!!
Olm sen nasıl bir yaratıksın adam 16 sene okuyacak kasiyerlik yapacak bu nasıl bir mantık? Devletle Hükümet arasında farkı bile bilmiyorsunuz. Ben niye senle tartışmaya giriyorum ki 10 yaşında falansın.

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
o zaman okuyan kişinin okumasının ne anlamı kaldı. Aynı bölüm demişsin adam o mesleği seviyor ki o mesleği yapmak istiyor. Dar görüşlü bir adamsın anca Halinize şükredin diyorsunuz. Rusya'da bile bu kadar dar görüşlü insan yok. Haline şükretmiş :D

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Olm sen nasıl bir yaratıksın adam 16 sene okuyacak kasiyerlik yapacak bu nasıl bir mantık? Devletle Hükümet arasında farkı bile bilmiyorsunuz. Ben niye senle tartışmaya giriyorum ki 10 yaşında falansın.
sende maximum 6 aylıksın bence üstte yazdım zaten çoğunluk aynı yeri okuduğu için işsizlk var diye

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

@arturo keşke cevap verebilsen gülücük atacağına
Direk eğitim sistemi sorunlu bence.

Diğer mesleklere teşvik amacıyla eğitim planlaması gerek, yoksa her aile memurluk kolay iş, öğretmenin tatili bol kafasıyla düşünmeye devam edecek.

Çöp temizleyen de rahat yaşamalı, mühendis olan da , öğretmen olan da.

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
arkadaşlar konuya odaklanalım ekonomi düzelirmi düzelmezmi ? tartışmaya lüzum yok kapatıcağım konuyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,732
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom