Neler Yeni

sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
sabri reis
Herkes ya tıp okuyor ya bilgisayar mühendisliği onlarda patır patır yurtdışına kaçıyor :ROFLMAO:
Kaçmak istiyorlarsa kaçsınlar kuzey kore değiliz ya ülkede çıkış yasak değil ama zamanı gelince çok pişman olacaklar bu cennet vatanı terk ettiler diye

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
sabri reis
Direk eğitim sistemi sorunlu bence
Diğer mesleklere teşvik amacıyla eğitim planlaması gerek, yoksa her aile memurluk kolay iş, öğretmenin tatili bol kafasıyla düşünmeye devam edecek.

Çöp temizleyen de rahat yaşamalı, mühendis olan da , öğretmen olan da.
yapılıyo zaten kimse istemiyo aileler bile yapıyor teşvik ama sorun kimse istemiyor doğuştan genlerimizde doğamızda var sanırım herhalde o yüzden mecbur bunlara katlanıcaz

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
sabri reis
arkadaşlar konuya odaklanalım ekonomi düzelirmi düzelmezmi ? tartışmaya lüzum yok kapatıcağım konuyu
sorun yokki ekonomide düzelsin o yğzden mantıksız bir soru sormuşsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak yanlış anlaşılmasın ekonomi düzeltmek istersek düzelir çünkü anadolunun çok büyük yatırım potansiyeli var ama öyle bir amacımız yok :blobdance:
var ama sen bunları görmek istemiyorsun

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Hezekiel
bildiğin gibi yine reisimiz kazandı ve ben ekonominin daha kötüye gideceğini düşünüyorum ve umutumu kaybediyorum sizce düzeltme ihtimali varmı ?
Arkadaş bu ne hız sonuçta yeni iktidara geldiler dimi az alışsınlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,301
İsim
a l p e r
sende kirası ucuz yerlere bak herşeyden önce şükretmekte lazım şükretmeyide öğrenmen lazım

Fakire şükretmeyi öğretmişler, zenginin düzeni bozulmasın diye.😂

Başkanımız yatarken manda yoğurdu yesin kanka mazallah ölür falan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,301
İsim
a l p e r
zenginde zengin olduğu için şükretmeli diye düşünüyorum

Kanka teyp sana diyo ki halinize şükredin diyo eskiden daha kötüydük diyo, o sırada sarayın harcamaları 10 milyon.😂

Ekonomi iyi falan değil kardeşim. Babam bundan 10 yıl önce asgari ücretle 6 kişilik ailemize bakıyordu şimdi 5 maaşla zar zor geçiniyoruz. Tütün içiyorum.

Ekler

• ADE5020C-7B4C-4F75-8CEF-7EDE258682B3.jpeg
    ADE5020C-7B4C-4F75-8CEF-7EDE258682B3.jpeg
    1.3 MB · Hit: 26

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
sabri reis
Kanka teyp sana diyo ki halinize şükredin diyo eskiden daha kötüydük diyo, o sırada sarayın harcamaları 10 milyon.😂

Ekonomi iyi falan değil kardeşim. Babam bundan 10 yıl önce asgari ücretle 6 kişilik ailemize bakıyordu şimdi 5 maaşla zar zor geçiniyoruz. Tütün içiyorum.
evet eskiden daha kötüydük
1313

AsilErhaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
AsilErhaN
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar toplama / pixel art

yapma ustam zaten bittik diyeceksin ama sağlıktanda olmaya gerek yok

Top Bottom