sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

Herkes ya tıp okuyor ya bilgisayar mühendisliği onlarda patır patır yurtdışına kaçıyor :ROFLMAO:
Kaçmak istiyorlarsa kaçsınlar kuzey kore değiliz ya ülkede çıkış yasak değil ama zamanı gelince çok pişman olacaklar bu cennet vatanı terk ettiler diye

Direk eğitim sistemi sorunlu bence
Diğer mesleklere teşvik amacıyla eğitim planlaması gerek, yoksa her aile memurluk kolay iş, öğretmenin tatili bol kafasıyla düşünmeye devam edecek.

Çöp temizleyen de rahat yaşamalı, mühendis olan da , öğretmen olan da.
yapılıyo zaten kimse istemiyo aileler bile yapıyor teşvik ama sorun kimse istemiyor doğuştan genlerimizde doğamızda var sanırım herhalde o yüzden mecbur bunlara katlanıcaz

arkadaşlar konuya odaklanalım ekonomi düzelirmi düzelmezmi ? tartışmaya lüzum yok kapatıcağım konuyu
sorun yokki ekonomide düzelsin o yğzden mantıksız bir soru sormuşsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bak yanlış anlaşılmasın ekonomi düzeltmek istersek düzelir çünkü anadolunun çok büyük yatırım potansiyeli var ama öyle bir amacımız yok :blobdance:
var ama sen bunları görmek istemiyorsun

bildiğin gibi yine reisimiz kazandı ve ben ekonominin daha kötüye gideceğini düşünüyorum ve umutumu kaybediyorum sizce düzeltme ihtimali varmı ?
Arkadaş bu ne hız sonuçta yeni iktidara geldiler dimi az alışsınlar.

sende kirası ucuz yerlere bak herşeyden önce şükretmekte lazım şükretmeyide öğrenmen lazım

Fakire şükretmeyi öğretmişler, zenginin düzeni bozulmasın diye.😂

Başkanımız yatarken manda yoğurdu yesin kanka mazallah ölür falan.

zenginde zengin olduğu için şükretmeli diye düşünüyorum

Kanka teyp sana diyo ki halinize şükredin diyo eskiden daha kötüydük diyo, o sırada sarayın harcamaları 10 milyon.😂

Ekonomi iyi falan değil kardeşim. Babam bundan 10 yıl önce asgari ücretle 6 kişilik ailemize bakıyordu şimdi 5 maaşla zar zor geçiniyoruz. Tütün içiyorum.

Ekler

• ADE5020C-7B4C-4F75-8CEF-7EDE258682B3.jpeg
    ADE5020C-7B4C-4F75-8CEF-7EDE258682B3.jpeg
    1.3 MB · Hit: 33
Kanka teyp sana diyo ki halinize şükredin diyo eskiden daha kötüydük diyo, o sırada sarayın harcamaları 10 milyon.😂

Ekonomi iyi falan değil kardeşim. Babam bundan 10 yıl önce asgari ücretle 6 kişilik ailemize bakıyordu şimdi 5 maaşla zar zor geçiniyoruz. Tütün içiyorum.
evet eskiden daha kötüydük
1313

yapma ustam zaten bittik diyeceksin ama sağlıktanda olmaya gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,172
Üyeler
185,231
Son üye
üzgünArmut
Geri