sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

sende kirası ucuz yerlere bak herşeyden önce şükretmekte lazım şükretmeyide öğrenmen lazım
şükr etmek kendini geliştirmemek değil elinde olanlar için şükran duymak ama bu demek değildir ki sizin gibi geri kafalılar yüzünden geride kalalım gelişmeyim zaten kirası ucuz dediğin yerlerin köpek kulübesinden farkı yok ne anlatıyorsun

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

30ecc79d-0dba-4daf-91b9-de0c09704678-jpeg.533225

Alıntıyı görüntüle
yaşını gördüğüm için fazla yorum yapmıcam ALLAH hidayet versin
Köşeye sıkışınca adamın yaşına sakalına mı geldi. Bilemedim 1-2 yaş büyüksündür. O da büyüksen. Yaşla olmuyor bu işler. Olsa siyasiler dört dörtlük olurdu. Malum hepsi hemen hemen 70 yaşlarında. Bu şekilde bir yere varamazsınız. İkimizde ülkenin iyiliğini istiyoruz ama iktidarı yada muhalefeti körü körüne savunursak ,her istediklerini rahatça yaparlar. Tarafsız bir şekilde yanlışlarını doğrularını söyleyip tepki göstermeliyiz ki. Diken üstünde olsunlar. Rahat rahat davranamasınlar. Eleştirip tepki göstermezsek ( HER YAŞ GRUBU OLARAK) ülkeyi bir adım ileri taşıyamayız.

sorun yokki ekonomide düzelsin o yğzden mantıksız bir soru sormuşsun

var ama sen bunları görmek istemiyorsun
Sen bana kanıtlasana ekonomi neden iyi ne olur

ALLAH sana hidayet versin
aga sen gerçek olamassın ya

Vatandaşlarımız ücretsiz sağlık hizmetine erişebilme olanakları daha kolaylaştı nasıl ekonomiye katkısı olmuyor
Özel hastane ücretsiz mi?

Beyler valla ironi yapıyordum sabahtan beri ciddiye almayın rahatsızlık verdiysem özür dilerim

İktidarın ekonomiyi düzeltme ihtimali hiç yok. En azından şu an bozuk olanı daha bozmasa bizim için yeterli olur.

Bu saatten sonra düzelmez hiç bir şey anladıkları yok ancak bakan değiştiriyorlar tayip anlamadığı bakanı seçiyor

Yo değil örneğin Amerikalı biri rahatlıkla Mustang alabiliyor türk genci o arabayı nah alır ve hiç bir arabayı şu an alamaz iyice lüks oldu zaten araba almak.
Ohhhh diyorum

Geri