Neler Yeni

sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Ben en azından kimliğimi gizlemekten utanmıyorum. Biraz içerlediğin için profilime kadar araştırmışsın. Gözümde herhangi bir değerin olmadığı için profiline girmeye tenezzül bile etmedim.😂
yaşın daha 21 hayatta çok tecrübe edineceksin daha o yüzden fazla söze gerek yok

Kaporta Eray

80+ Bronze
Kimse bu ülkede ekonomi iyi diyemez 2021 temmuzda aldığım 250.000 tl araba şuan 1.000.000 bu paralar normal rakamlar değil. Aldığın asgari ücrete ve aldığın ürüne birim gözüyle bakacaksın, 1.000.000 birime avrupa ülkelerinde neler alabiliyorsun bide burada bak POÖSÖPĞASÖSĞASÖĞPÖ

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
La bu cocuk ne anlatıyo okurken sınırlendım @PowerXitinia kendi paranı kazandığını bile düşünmüyorum ailenin parasıyla geçiniyorsun büyük ihtimal. 1 ay köpek gibi çalışıp aldığın maaş 10. günde bittiğinde anlarsın ekonominin iyi olmadığını :D
tek asgari ücretle 4kişi geçiniyoruz ama kira yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
yaşın daha 21 hayatta çok tecrübe edineceksin daha o yüzden fazla söze gerek yok

Yav aga bi defol git gözümün önünden sen ya babana anlat sen bunları. 21 yaşında millet pavyon bar gezerken ben Akğ fabrikasında ciğerlermi mahvediyorsam kimse bana ekonomiden carttan curttan bahsetmesin

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Makarna yemekten beyin hücreleri lapalaşınca gelen pişmanlık hissi
geçinemiyorum diyenlerin sebebi aşırı lüks ürünler bakması örneğin pahalı saç ürünleri pahalı kahve dünyası starbuck vbn yerlerde gözleri olmaları
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sabah akşam simit falan yiyorsunuz herhalde gerçi en iyi senaryoda bile ay sonuna para kalmıyor jsjaas
ister inan ister inanma ev bizim kira ödemiyoruz borcumuzda yok 4 kişi geçiniyoruz

Kaporta Eray

80+ Bronze
geçinemiyorum diyenlerin sebebi aşırı lüks ürünler bakması örneğin pahalı saç ürünleri pahalı kahve dünyası starbuck vbn yerlerde gözleri olmaları

ister inan ister inanma ev bizim kira ödemiyoruz borcumuzda yok 4 kişi geçiniyoruz
Lan bu ülkenin gençleri insan değilmi oğlum sen kendini neden önemsizleştiriyosun kısıtlıyosun. Avrupa ülkesindeki gençlerin kapısında arabası var 20.000 birime aldığı kahve saç ürünleri falan geç adamlarda lüks denebilecek şeyler elmas altın takılar. Adamlara türkiyede starbucks lüks dediğinde adamlar türkiyeyi hindistan, pakistan gibi ülkelerle kıyaslıyor. Starbucks lüks değil, kahve içmek lüks değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r

Olum sen var ya hiçbirşeye kendini layık görmeyen bir mahlukatsın. Hakkını savunmayı öğren birazcık. Tecrübe edecekmişim bide daha neyi tecrübe edeceksek darbe gördük virüs gördük ekonomik kriz gördük daha ne görecez savaş mı?

Kaporta Eray

80+ Bronze

Kardeşim yanlış anlama sadece odanın resmini atar mısın nasıl bi yerde yaşıyorsun bide mutfağını atar mısın mutlusun geçiniyorsun ya merak ettim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Kardeşim yanlış anlama sadece odanın resmini atar mısın nasıl bi yerde yaşıyorsun bide mutfağını atar mısın mutlusun geçiniyorsun ya merak ettim.
Ya nolacak 2 oda bi salon soğan ekmek yeriz erdoğan deriz kafasındalar işte. Sen soğan yemeye devam et kanka teypte yatarken manda yoğurdu yesin. Yemin ederim kendini umursamadığın için acıyorum sana.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
odam ve mutfağım özel alanım olduğu iöin atmıcam ama sana şöyle bir hesap atabilirim eskiden kirada oturuyordum yeni ev kaldı dedemden bize o yüzden kirayı saymayabilirsin benim için
images

Top Bottom