Neler Yeni

sizce mevcut iktidar ekonomiyi düzeltebilir mi ?

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
harbi haklısınız gören sancak eskiden herkezin lamborghnisi vardı şimdi afrika standartlarına gelmişiz sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

cevap veremeyenler böyle oluyo zaten genellikle
Şşş attığım haberi bir sağdan soldan araştır bakalım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,187
İsim
a l p e r
Vatandaşlarımız ücretsiz sağlık hizmetine erişebilme olanakları daha kolaylaştı nasıl ekonomiye katkısı olmuyor

Fabrika açıp üretim yaparak ihracat yapıp ülkeye döviz sokmak yerine hastane yapalım. Güzel kardeşim biz hastane yapılmasına karşı değiliz fabrikalardan çok hastane var heryerde ekonomiye katkısı yok hastanenin sen orda vereceğim ilacı bile dışardan alıyosun doktorlara dünyanın maaşını veriyorsun bunların ekonomiye herhangi bir katkısı yok.

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
efemertmiraç
mesela birgün tank paleti lazım olucak tr de fabrikası özelleştirildi dışardan alıcaksın adam sana pahalıya satıcak eğer üretim yapan sen olursan satan da sen olursan ekonomik kalkınma yaşarsın ama üretmeden sadece aldığın vergilerle tüketim yaparsan halkı ezmekten başka bir şey yapamazsın

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser
79fd23bc-7144-42a3-acc8-0aacb090042a-1-mid.jpg
FaOHezdXoAAMQtR

keşke biraz objektif yorumlasan
Bu başarı mı. Nüfus kaç katına çıktı . Normal yani su tesisi cart curt sayısının artması. 2010lu yıllara göre en kadar kötü olduğumuzu da atarsan güzel olur. Trollük yapma. Ülkemi senin gibilere emanet edip yurtdışına da kaçmam elhamdülillah. Ülke din ile yönetilmez. Bilimle ilimle yönetilir.

Vatandaşlarımız ücretsiz sağlık hizmetine erişebilme olanakları daha kolaylaştı nasıl ekonomiye katkısı olmuyor
Sağlık hizmeti ücretsiz falan değil. Çocuk musun da sana ücretsiz gibi geliyor. Aldığın maaştan kesiliyor ve sigorta olarak yatıyor. Yani bedava değil sağlık hizmeti. Vergi olarak ödüyorsun .

Ben ne iktidarı düzgün buluyorum ne de muhalefeti. İkisi de birbirinden beter. Futbol takımı tutar gibi parti tutmayı bırakmanızı öneririm. Önemli olan ülkenin geleceğinin durumudur. Hangi partinin başta olduğu değil. İktidara çamur da atmam ama gidip koyun gibi savunmam. Aynı şekil muhalefete de bu muameleyi yapmam. Neyse o. Objektif tarafsız şekilde. İktidar sağlık sistemini güzel oturtmuştu. Onu da batırdılar. MR için 3 ay sıra beklettiler. Göz için randevu bulamadım. Sözde "din kardeşlerimiz" doldurmuş. Terörle mücadele ve askeriye dışında her şeyi batırdılar maalesef. 2000li yıllarda başa gelip çok güzel düzelttiler çoğu şeyi ama yine aynı kişiler geri batırdı her şeyi.

Son olarak ben ekonomist değilim. Ekonomi bilgim okuduklarımdan ibaret. her şeyi bilemem ama burdan bakınca düzelecek gibi durmuyor. Ekonomistlerde düzelmez hatta daha da betere gider diyor. Ekonomik kriz kapıda diyorlar.

Son düzenleme:

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Bu başarı mı. Nüfus kaç katına çıktı . Normal yani su tesisi cart curt sayısının artması. 2010lu yıllara göre en kadar kötü olduğumuzu da atarsan güzel olur. Trollük yapma. Ülkemi senin gibilere emanet edip yurtdışına da kaçmam elhamdülillah. Ülke din ile yönetilmez. Bilimle ilimle yönetilir.

Sağlık hizmeti ücretsiz falan değil. Çocuk musun da sana ücretsiz gibi geliyor. Aldığın maaştan kesiliyor ve sigorta olarak yatıyor. Yani bedava değil sağlık hizmeti. Vergi olarak ödüyorsun .

Ben ne iktidarı düzgün buluyorum ne de muhalefeti. İkisi de birbirinden beter. Futbol takımı tutar gibi parti tutmayı bırakmanızı öneririm. Önemli olan ülkenin geleceğinin durumudur. Hangi partinin başta olduğu değil. İktidara çamur da atmam ama gidip koyun gibi savunmam. Aynı şekil muhalefete de bu muameleyi yapmam. Neyse o. Objektif tarafsız şekilde. İktidar sağlık sistemini güzel oturtmuştu. Onu da batırdılar. MR için 3 ay sıra beklettiler. Göz için randevu bulamadım. Sözde "din kardeşlerimiz" doldurmuş. Terörle mücadele ve askeriye dışında her şeyi batırdılar maalesef. 2000li yıllarda başa gelip çok güzel düzelttiler çoğu şeyi ama yine aynı kişiler geri batırdı her şeyi.
e öyle olur zaten her ülkede öyle başka kaynaklara başvurulacak ücretsiz sağlık hizmeti için ne sandın devlete para havadan mı geliyor
benim şuan eleştirdiğim tek nokta suriyeli vb ülkeye alması

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,187
İsim
a l p e r
e öyle olur zaten her ülkede öyle başka kaynaklara başvurulacak ücretsiz sağlık hizmeti için ne sandın devlete para havadan mı geliyor
benim şuan eleştirdiğim tek nokta suriyeli vb ülkeye alması

Suriyelilerin gitmesinin de ekonomiyr katkısı olur kişi başı milli gelir yükselir. Ama işte desteklediğin eleman 10 milyon değil 20 milyon daha getirecek. sene 2053 Türkiye olur sana Göçmenistan.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Suriyelilerin gitmesinin de ekonomiyr katkısı olur kişi başı milli gelir yükselir. Ama işte desteklediğin eleman 10 milyon değil 20 milyon daha getirecek.
yavaş yavaş gönderilmeye başlıyor 500 bin göndefddik hedef 1 milyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan 1 milyon Suriyelinin geri dönüş ...
YouTube· CNN TÜRK
6 dakika 5 saniye
3 May 2022

"500 Bin Suriyeli Geri Döndü" Geri Dönüşler Hızlanacak...
YouTube · ÜLKE TV
3 dakika 22 saniye
12 Oca 2023

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,187
İsim
a l p e r

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
sabri reis
Şşş attığım haberi bir sağdan soldan araştır bakalım ?

Sülü öyle demiyo ama Allah bizi yakar diyor😂
30ecc79d-0dba-4daf-91b9-de0c09704678-jpeg.533225

1685523228541.png

yaşını gördüğüm için fazla yorum yapmıcam ALLAH hidayet versin

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Ekonomide bir sorun yok ki halkımız şartlardan memnun benimde bir şikayetim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,187
İsim
a l p e r

Alıntıyı görüntüle

21 yaşındayım sıkıntın nedir? İstersen 50 ol istersen 12 ol karşındakinin yaşıyla değil zekasıyla yarış.

Ekonomide bir sorun yok ki halkımız şartlardan memnun benimde bir şikayetim yok.

Akpli arkadaşım bile kendisi ekonomiden şikayetçi😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,187
İsim
a l p e r

Alıntıyı görüntüle

Ben en azından kimliğimi gizlemekten utanmıyorum. Biraz içerlediğin için profilime kadar araştırmışsın. Gözümde herhangi bir değerin olmadığı için profiline girmeye tenezzül bile etmedim.😂

Top Bottom